magelan Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 I w końcu moje GS9+ siadły no i nadszedł czas na szukanie sprzętu . A przedwiośnie to dobry czas. Mam 42 lata, jeżdżę na nartach 35lat myślę że kiedyś nieźle wzrost 182 waga 115kg, jazda bez kijów (awaria łokcia). Zainteresowany jestem Dynastar 4x4,Grave, Sporten Tector , Sporten AHV CZERWONY lub AHV 06 gs , AHV 05 SL . A może coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Ja bym patrzył na górną półkę, tylko jaki skręt preferujesz, trasy, bramki itd. podaj więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 13 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Trasy przygotowane najczęściej fis w Szczyrku , Krynica, Tatry Słowackie .Bramki incydentalnie, jeżdżę każdym rodzajem skrętu , ale najczęściej średnim i długim GS-y lubiły szybkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Ja myślę że wieu z nas jeżdziło na wielu nartach i każdy chętnie doradziłby coś innego.Napewno nie jest to łatwy wybór.Jest tyle nowych modeli nart że wybór przeogromny.Jedno jest pewne kup twarde narty bo twoja waga tego wymaga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Gs 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 17 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Poszalałem -Omeglass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Poszalałem -Omeglass no i to jest najlepszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Ale w wersji gigantowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 17 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 No nie ,ale czas na zmiany 165cm , jak żona się uspokoi to gigantki tyż se nowe kupie hej! A zła psiekrwia z carnym podniebieniem- bielsconka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 No to teraz przesiadles sie na prawdziwa Formule 1 !!! Gratuluje zakupu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Fajne deski - miałem przyjemność potestować, długiego skrętu to nie ciągną ale reszta super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Bo to typowa slalomka, wiec dlugim skretem nie pojedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 No nie ,ale czas na zmiany 165cm , jak żona się uspokoi to gigantki tyż se nowe kupie hej! A zła psiekrwia z carnym podniebieniem- bielsconka. Ino sie nie dej bic po plecach kijem:D:D A omeglass jak naj bardziej wiem cosik o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 No nie ,ale czas na zmiany 165cm , jak żona się uspokoi to gigantki tyż se nowe kupie hej! A zła psiekrwia z carnym podniebieniem- bielsconka. Bielsconka z B-B? A do tego jak za tunelem kolejowym w stronę Żywca urodzona to juz gorolica pełnom gembom . Uwazuj,uwazuj,ale co by nie było baby sie nie bój. Ino co by psiekrwia nie uzarła . I jeszcze jedno. Pamiętaj nowe narty należą Ci się jak "Chłopu Ziemia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 22 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Rewelacja ! Bomba! Jak te Omeglass-y jeżdżą taka sprężyna że hej -bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Rewelacja ! Bomba! Jak te Omeglass-y jeżdżą taka sprężyna że hej -bajer. :D:D udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Dopadło mnie i teraz '"baba" żąda zmiany nart , w sumie to się jej nie dziwie ileż można jeździć na Omedriwe 06 ma 164cm wzrostu i przyznaje się do:p85 kg zawsze ją będę krytykował ale zjedzie z każdej , no prawie każdej góry raczej krótkim skrętem zastanawiam się nad taką nartą ATOMIC METRON B5i 152cm 2007/2008 (może trochę krótka?) lub Sporten Tector 161cm dość przystępna cena za nową a może ktoś coś ciekawego zaproponuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Dopadło mnie i teraz '"baba" żąda zmiany nart , w sumie to się jej nie dziwie ileż można jeździć na Omedriwe 06 ma 164cm wzrostu i przyznaje się do:p85 kg zawsze ją będę krytykował ale zjedzie z każdej , no prawie każdej góry raczej krótkim skrętem zastanawiam się nad taką nartą ATOMIC METRON B5i 152cm 2007/2008 (może trochę krótka?) lub Sporten Tector 161cm dość przystępna cena za nową a może ktoś coś ciekawego zaproponuje:) weź jej też jakieś dynastary contacta jakiegoś albo coś z damskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 cos z serii Exclusive np. Exclusive Fluid, Exclusive Active, Excl. Sensation. Na pewno cos wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 ezclusive fluid limited to do mnie przemawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 cos z serii Exclusive np. Exclusive Fluid, Exclusive Active, Excl. Sensation. Na pewno cos wybierze A czy można prosić o ceny na PW, bo muszę się zmieścić w budżecie, a czeka mnie zmiana butów (115kg) więc flex 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 A jaki maz budzet? To mozesz napisac na ogolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Bobic ja tez przymierzam sie do zakupu butow flex ok 130 i pytanko gdzie na slasku znajde buty firmy lange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Gliwice, FAN SPORT, ul. Powstancow Warszawy 9. Najbardziej profesjonalny sklep na Slasku z Langami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 (edytowane) Sama zainteresowana by mnie udusiła gdybym wydał więcej niż ~~1000 w Fan Sporcie są tylko Rosoły z flex 130 na allegro znalazłem nowe DYNASTAR EXCLUSIVE SENSATION za 899 zł na 153 cm Edytowane 28 Marzec 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi