lski@interia.pl Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Jade na Hintertux na 4-5 dni -wyjazd po poludniu w niedzielę 15go marca, na razie pustym autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 a do Vito sporo osob wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Re No właśnie,mógłbym wziąc nawet całą grupeeeeeeeeeeee.Który byłeś wczoraj w slalomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Nie jestem pewien, czy tutaj można zadawać takie pytania, ale podstawowe brzmi: How much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Re 4dniowy skipass-133E,noclegi 20E/osoba,jedzenie?zależnie od apetytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 (edytowane) No właśnie,mógłbym wziąc nawet całą grupeeeeeeeeeeee.Który byłeś wczoraj w slalomie? Jako że wiekszość zawodów konczyłem poza trasą (tzw ukonczone z przygodami...) ten sezon już odpusciłęm dzis byłem 1 na gigancie ale to na zawodach "kelnerów" A poza tym to nie był Slalom tylko kombinacja do połowy stoku jechali SL pozniej kolano i wjazd na giganta BEZ KITU! Edytowane 11 Marzec 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Jako że wiekszość zawodów konczyłem poza trasą (tzw ukonczone z przygodami...) ten sezon już odpusciłęm dzis byłem 1 na gigancie ale to na zawodach "kelnerów" A poza tym to nie był Slalom tylko kombinacja do połowy stoku jechali SL pozniej kolano i wjazd na giganta BEZ KITU! a narty zmienialiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 to by było coś ale jednak bez przepinania , mnie tam nie było ale słyszałem że zabawa przednia bo chyba o to chodziło (był to "finał") zawsze coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 zabawa przednia O to zawsze chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 tzn no wiesz :D:D z reguły chodzi o to żeby być jak najszybciej na dole a kto przy tym jak sie bawi to co inna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi