marczello Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 Witam. Prawdopodobnie bedę miał 2 wolne miejsca na wyjazd do francji w Trzy Doliny/Les Manuries w terminie 15-21.03.2009 ( wyjazd w piątek 13.03.2009na wieczór z dolnego śląska ).Jest nas 3 osoby ( ja + znajome małżeństwo ) i brakuje nam 2 os do kpl. Apartament jest 6 os.http://www.ski-france.com/accomodation-Chalet-Adonis-Les-Menuires-Trois-Vallees_584_1__14.html?weId=229 Cena za apartament za cały tydzień 940 eur.Karnet 225eur/os. Jeżeli, ktoś byłby zainteresowany , proszę o kontakt na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnik Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 Witam, jeśli wpłaciliście tylko zaliczkę to może warto zrezygnować i pojechać z nami do Risoul mamy jeszcze 3 miejsca wolne http://allegro.pl/item574211095_narty_francja_last_minute_700zl_os_ze_skipassem.html cena dla forumowiczów jeszcze bardziej promocyjna i to nie jest żart! miejsce i biuro podroży przetestowane rok temu - pełna satysfakcja Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 (edytowane) Marczello jeśli bym doradzał to tylko Trzy Doliny. Pojedziesz do Risoul i sparzysz się do Francji jak Mysiauek. Risoul to nie ta liga, a w porównaniu do Trzech Dolin - to jakaś okręgówka:D:D. Edytowane 10 Marzec 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 10 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Marczello jeśli bym doradzał to tylko Trzy Doliny. Pojedziesz do Risoul i sparzysz się do Francji jak Mysiauek. Risoul to nie ta liga, a w porównaniu do Trzech Dolin - to jakaś okręgówka:D:D. Wiem wiem , nie ma mowy o jakimś Risoul. Pojedziemy w 3 osoby, wszystko i tak juz opłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 (edytowane) Wiem wiem , nie ma mowy o jakimś Risoul. Pojedziemy w 3 osoby, wszystko i tak juz opłacone. Pojeździsz w 3V zobaczysz te przestrzenie, których nie ma w Austrii, czy we Włoszech to będziesz zdemoralizowany do końca narciarskiego życia. Ważne, abyś trafił na słoneczną pogodę. A wygląda na to, że przynajmniej początek będzie dość pogodny i co najważniejsze bez opadów: http://www.j2ski.com/snow_forecast/France/Les_Menuires_snow.html Edytowane 10 Marzec 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnik Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Hej, no to pozytywnie zamieszaliscie teraz mam dylemat czy wybrac: 7dni pobyt + 6dni skipass Les Menuires / St Martin de Belleville za 800 zl czy doplacic 400 zl i miec skipass na 7 dni na cale 3 doliny ?? poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 (edytowane) Hej, no to pozytywnie zamieszaliscie teraz mam dylemat czy wybrac: 7dni pobyt + 6dni skipass Les Menuires / St Martin de Belleville za 800 zl czy doplacic 400 zl i miec skipass na 7 dni na cale 3 doliny ?? poradzcie Nie zastanawiaj się!! Tylko bierz na wszystko. Być w 3V i nie jeździć w Val Thorens, czy Meribel - GRZECH!! Będziesz się za to w piekle smażył:D I jeszcze w tej cenie, przecież to łącznie około 325E, a sam skipass kosztuje 225 E na cały obszar. Edytowane 12 Marzec 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Nie zastanawiaj się!! Tylko bierz na wszystko. Być w 3V i nie jeździć w Val Thorens, czy Meribel - GRZECH!! Będziesz się się za to w piekle smażył:D I jeszcze w tej cenie, przecież to łącznie około 325E, a sam skipass kosztuje 225 E na cały obszar. No przekonam się za dwa tygodnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi