1973marcin Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 wszystkiego najlepszego zo okazji Dnia Kobiet :D, dużo śniegu aż do lata i następnej zimy już od jesień [ATTACH]480[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 wszystkiego najlepszego zo okazji Dnia Kobiet :D, dużo śniegu aż do lata i następnej zimy już od jesień [ATTACH]480[/ATTACH] No prosze. Jeden gentelman sie znalazł i załatwił godnie całą sprawe. pozostaje tylko się dołączyć co niniejszym czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 (edytowane) I ja się dołączam! Duuuużo śniegu,pięknej pogody,zdrowia,wymarzonego sprzętu,wypadów w wymarzone miejsca,no i wszystkiego co tam jeszcze sobie zapragniecie. Edytowane 8 Marzec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 :eek: naprawdę dzisiaj jest dzień kobiet? A mnie dzisiejszy dzień rano jak się obudziłem skojarzył z tym ze równy rok temu o tej porze dojeżdżałem do Grossarl No ale skoro faktycznie jest dzisiaj Dzień Kobiet to również się dołączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 dzieki w imieniu wlasnym i innych pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Hej wszystkie Laski !!! Wszystkiego NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Uczono w szkole nas takiej oto piosenki : Zapamiętaj sobie dzisiaj jest dzień Kobiet...-, jakoś tak to leciało . Wszystkim Paniom życzę zawsze udanych zjazdów oraz wszystkiego naj,naj... . --------------------------- debiutant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Hej, I ja się również dołączam do życzeń dla naszych wszystkich Pań, obecnych na forum - jak również dla Waszych mam, żonek i kochanek, Panowie - również tych, które nie jeżdzą na nartkach. Wszystkiego naj, naj, naj... DROGIE PANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Skoro jedziemy z wierszykami - to ja jeszcze raz Kobieto !!! Puchu marny, a nie do zdobycia... Kobieto !!! Ile w tym słowie - piękna, miłości i życia... Tajemnicą jesteś, z księgi czarów zbiegłą, mgłą zaklętą, którą nieliczni tylko przejdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 to i ja sie dolaczam do zyceń dla naszych babeczek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 No, ale czego to ci poeci nie wymyślą... Mgły i puchy, to nawet narciarskie:D. Ale z mgłą to jednak przesada, a czemu nie do zdobycia to marność? Oczywiście, z poety sobie pokpiwam, nie z Ciebie, Carverfan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Późno bo późno ale ja również życzę wszystkiego najlepszego wszystkim znanym i nieznanym kobietom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 To i ja się dołączę Wszystkim Paniom, puchom, mgłom i narciarkom odwiedzającym nasze forum życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście nartowania do utraty sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Niech dzień ten wyjątkowym być przestanie, .....niech jego wyjątkowość, normą codziennych dni będzie ... Wy, Drogie Panie, nie na wyjątkowe dni zasługujecie, a na lata całe. jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Dzięki wszystkim Panom, i tym którzy już złożyli życzenia, i tym, którzy złożą - też w imieniu wszystkich Pań. I wzajemnie, bo Dzień Mężczyzny jest jakoś pomijany, więc też wszystkiego najlepszego, z puchem i firnem, czego sobie zażyczycie, do utraty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 to i ja sie dołączam do podziękowań od wszystkich przemiłych Panów ) dzień kobiet jest super. dostałam dziś duuuuzo goździków. rajstop ze średnim klinem niestety nie ale nie mozna mieć w życiu wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Marzec, Marzec - pięknie sie wystroił W kącie, w kącie miedzy dziećmi stoi I z twarzyczką uśmiechnietą pyta jakie dzisiaj Święto Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest Dzień Kobiet Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest Dzień Kobiet Melodia dziecięca, układ choreograficzny prosty Do piosenki dodaję tradycyjny Gożdzik i Życzenia dla Wszystkich Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Oj, przypomniales mi ta melodia mlode lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Wszystkiego Najlepszego dla Naszych Narciarek:)Niech sezon trwa całe życie i jeden dzień dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 No tak jak się trąbą urodziło to się herosem nie będzie... Spóźnione ale bardzo szczere dla naszych wszystkich kobietek życzonka wszystkiego dobrego :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 Ja również dziękuję, Chłopcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi