JC Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Jeżeli jeszcze ktoś ma listy do Św. Mikołaja to bardzo proszę przesyłać bo jutro wyjeżdżam. Proszę się śpieszyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Listy do Św. Mikołaja... A ja nie będę taki skromny. Nie dość że poproszę o zimę ale taką prawdziwą żeby było mroźno i sucho bez tego okropnego błocka to jeszcze poproszę o nowe SL11. W starych już mi baza wyłazi spod ślizgu. Pozdrowienia dla wszystkich Mac. No powiedzmy w najgorszym wypadku zadowolę się tylko tą zimą. Dechy jeszcze trochę wytrzymają. (ale to oczywiście tylko w najgorszym wypadku) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabik Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Listy do Św. Mikołaja... a gdzie jedziesz? gdzie mieszka Św. Mikołaj? ja tez chce tam pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Listy do Św. Mikołaja... Ja bym poprosił o nowe gogle scotta usa do tego kask tesh scotta i cos fajnego i zeby na świecie wkońcu był pokój taki prawdziwy a nie na jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Drogi Kochany Mikołaju: 1) Let is snow... let it snow... let it snow... 2) Zabież mnie na Elbrus 3) Pozwól posiąść dziewicze stoki 4) Dodaj siły w nogi , a na pewno wymaluję dla Ciebie Święty Mikołaju szeroki i piękny uśmiech na śniegu :-) Jacku proszę ostrożnie z tym listem i bezpośrednio do Mikołaja. Pozdrowiom ze Sklorskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Drogi Kochany Mikołaju: Oj tak. Trochę mocy w nogach by się przydało zwłaszcza że moja cholerna praca nie dała mi zbyt wiele czasu żeby należycie popracować nad sobą latem. MAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Drogi Święty MIkołaju... Drogi Święty MIkołaju. Ja w swej skromnosci nie chce zawiele, a jedynie... : 1. śniegu 2. śniegu 3. śniegu 4. przy tym czarnych dróg, abym mogła dojechać na ten wyciąg:) 5. gogle 6. kije 7. nartki 8. kask 9. rekawice 5. no może jeszcze jakieś dodatkowe wdzianko zimowe ????? – oczywiście jeśli nie sprawi to problemów. A tak w ogóle to pozdrów po prostu Mikołaja i miłej wycieczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi