Rudy Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Mam pytanie do wszystkich narciarzy(albo i nie) z forum. Jak uwazacie co jest lepsze carving czy klasyka? P.S. Czy na carvingach mozna ewentualnie jezdzic klasycznie? pz. Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... ps mozna bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... można a nawet czasem trzeba ...nie ma jak klasyka,ołówki 2,05 to jest to !!!! co tam mieć na stoku omeglassy czy worldcupy żaden prestiż- wszyscy takie mają a na ołówkach ???? ehhhh kiedy ten śnieg spadnie i pojadę na krechę.. pozdrowionka dla wszystkich miłośników prostych nart!!-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... otoz to, po co carving, wyrzuć też dechę, w tym roku tylko na krechę!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... Carving to już klasyka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... carving!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie ja przenosslam siem i daje mi to wiecej zabawy .... niop nie sadze zeby siem dalo super klasycznie jezdzic .... hehe pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... Pieprzyć to ... ważna jest frajda ! pozdro Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... tatula kupił mi pikne slxy które sprzedałem a kupiłem rosiniole cobra gtx z wiązaniem tyrolia 540 i w tym sezonie jezdze klasycznie bo mi wygodniej na zapałkach , pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Carving czy Klasyka... Proponuje tez garsc innych tematow: - Lokomotywy parowe a elektryczne - agumenty za i przeciw. - Komputery zastepuja liczydla - ostatnia chwila na zachowanie zanikajacej tradycji rachmistrzostwa! - Bielizna bawelniana a polartecowa - komu przeszkadza pot na plecach? Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi