JC Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Czy ktoś wybiera się w Dolomity w następnym tygodniu? Będzie pogoda, śnieg ... . Dlaczego? SB wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 JC, Mam nadzieje ze od 21'go marca bedziesz w austryjackich Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Czy ktoś wybiera się w Dolomity w następnym tygodniu? Będzie pogoda, śnieg ... . Dlaczego? SB wie? u mnie BKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Jak juz pisałem, będę w tym czasie ale nieco bardziej na północ (Gastein). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi