mihumor Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Czy mogę prosić o jakieś opinie na temat tej narty - dziś widziałem ją w dosyć przyzwoitej cenie (1650 zł) i pomimo tego, że już prawie zdecydowałem się na coś innego to ona zmąciła mój spokój. Narta jak na slalomkę ma dosyć duży promień skretu bo przy 163 cm - 13,8m a ja myślałem przy niej nawet o długości 168 a wtedy ma 14,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Co do ceny to Ci powiem, ze nie jest rewelacyjna. Nową mozna kupic ponizej 1400. Jakbys troche wczesniej sie zdecydowal to moglem Ci polecic pewne zrodlo (cena 1389) ale z tego co sie orientuje juz nie ma interesujacych Cie dlugosci. Jakbys sie jednak zdecydowal na Racetigery to poszkaj na Allegro, oszczedzisz 250 zlociszy. Co do wlasciwosci jezdnych to nie jezdzilem, chociaz z tego co slyszalem to taki odpowiednik Race SC, SL10. Czyli dosc przyjazna, niezbyt trudna slalomka. Promien wiekszy niz w rasowych slalomkach ale przez to sa bardziej uniwersalne. Nie kupuj przypadkiem za krotkiej, to nie sa mega sztywne dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 W sumie to takie nieco bardziej uniwersalne slalomki chcę kupić. Zdecydowałem sie na Dynastara Groove ale w Krakowie nie mają, mogą sprowadzić ale cene mi krzykneli za sprowadzenie wyżej niż półkowa dlatego zaczałem kombinować z czymś innym. Niestety na półkach już mały wybór, brak modeli, rozmiarów itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ja bym poczekał na DG;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ja bym poczekał na DG;) To nie ma na co czekać, jak się zdecyduje do jutra to w środę będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Nie no, decyzja jest tylko przedstawiciel Dyny na Kra mnie dziś lekko zgrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aries7 Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 wydaje mi się, że widziałem Dynastar Groove w czwartek w rossignol/quicksilver w galerii kazimierz. ceny niestety nie pamiętam, ale wydawała mi się rozsądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Nie no, decyzja jest tylko przedstawiciel Dyny na Kra mnie dziś lekko zgrzał. bo to trzeba do innego przedstawiciela przez skionline a w podpisie ma dynastar.com:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 1 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Marcin - już po sprawie, wszystko prawie załatwione na cacy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Nowe Dynki właśnie stoją obok oparte o ścianę, patrzę sobie na nie - na gębie banan. Mam nadzieję, że się jeszcze powiększy po przetestowaniu. Nie wiem tylko czy je teraz męczyć czy zostawić na przyszły rok. Może w przyszłym tygodniu je na Pilsko wezmę bo sie chyba tam w piątek wybiorę jak warunki będą ok, no chyba, że coś koło Zakopanego - tak myślę o Harendzie albo Rusinie lub coś innego, Jurgów może? W piątek wszędzie powinno być w miarę luźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Nowe Dynki właśnie stoją obok oparte o ścianę, patrzę sobie na nie - na gębie banan. Mam nadzieję, że się jeszcze powiększy po przetestowaniu. Nie wiem tylko czy je teraz męczyć czy zostawić na przyszły rok. Może w przyszłym tygodniu je na Pilsko wezmę bo sie chyba tam w piątek wybiorę jak warunki będą ok, no chyba, że coś koło Zakopanego - tak myślę o Harendzie albo Rusinie lub coś innego, Jurgów może? W piątek wszędzie powinno być w miarę luźno no to gratuluje wyboru:)....ja też dziś dostałem banana na twarz...w moim pokoju stanęły Crosstigery Titanium:)....ale chyba musza poczekać do grudnia:o...a może nie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 no to gratuluje wyboru:)....ja też dziś dostałem banana na twarz...w moim pokoju stanęły Crosstigery Titanium:)....ale chyba musza poczekać do grudnia:o...a może nie:rolleyes: To nie jedziesz na Kronplatz? Miało być w marcu? Dobry teren i czas na tesatowanie takiej deski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 To nie jedziesz na Kronplatz? Miało być w marcu? Dobry teren i czas na tesatowanie takiej deski:) no niestety:o...wypadł mi spory projekt zawodowo -rodzinny że tak powiem i nie pojadę na Kronplatz....ale za wcześnie mówić bo to kopa miesięcy,ale w grudniu jak wszystko będzie bueno to tam śmignę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 no niestety:o...wypadł mi spory projekt zawodowo -rodzinny że tak powiem i nie pojadę na Kronplatz....ale za wcześnie mówić bo to kopa miesięcy,ale w grudniu jak wszystko będzie bueno to tam śmignę.... Tak bywa, też myślałem o czymś w Alpach w okolicy wielkanocy ale pewnie skończy się na wsparciu Słowaków (albo na Pilsku). Co prawda ceny na Słowacji teraz prawie jak w Szwajcarii ale jest to nieco bliżej:D Tak nawiasem fajny ten Crosstiger, nastepne dechy to sobie kupię własnie w tych okolicach tematycznych. No i wiesz już co masz - a ja się dopiero dowiem bom na nich nie śmigał - ale będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Tak bywa, też myślałem o czymś w Alpach w okolicy wielkanocy ale pewnie skończy się na wsparciu Słowaków (albo na Pilsku). Co prawda ceny na Słowacji teraz prawie jak w Szwajcarii ale jest to nieco bliżej:D Tak nawiasem fajny ten Crosstiger, nastepne dechy to sobie kupię własnie w tych okolicach tematycznych. No i wiesz już co masz - a ja się dopiero dowiem bom na nich nie śmigał - ale będzie dobrze:) ot samo życie:o...ale nie daruję makaronom za ten Kronplatz:D...napewno go zaliczę....co do nart to owszem nieco je przetestowałem,ale Groove to ponoć bardzo ciekawe deseczki takie uniwersalne a zarazem o sportowym zacięciu...chyba Machu je nawet ma w swoim avatarze i nieco wiedzy o niej posiada...no i Bobic z racji zawodowych:D....chciałbym wyskoczyć na Podhale,ale nie wiem czy znajdę czas:mad:...cholera,chyba rzucę robotę...chłopaki ten Rusin fajnie opisują i na Jurgowie rok temu byłem 1 dzień jak syna odwoziłem na obóz w lutym...piątek i było dość lużno i fajnie....no ale za dużo mówię,bo znów zapeszę i nici z tego...jak sie uda to je lekko dotrę te moje felki:rolleyes:...a jak nie to juz przyszły sezon...tzn 9-10 miechów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi