Misal Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Właśnie przed chwilą się dowiedziałem, że 20 letni syn znajomych zginął w niedzielę przy zjeździe z Kasprowego. Nie wiem nic na razie o okolicznościach wypadku, znam ze źródeł zbliżonych do rodziny dwie wersje: 1 - jechał poza trasą, utopił się w puchu 2 - dostał zawału w czasie jazdy, zjechał poza trasę i już. Szkoda chłopaka, serdeczne wyrazy współczucia dla Jego Rodziców (też jeżdżących) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 narty i smutna informacja To co napisales jest bardzo smutne , ale styl twego opisu -jest wg mnie lekko żalosny= wieć zasatanwaiam sie czy jest to prawdą.TWE przypuszczenia są w zlej formie. Ja jako ojciec 3 synow i corki czuje sie lekko zażenowany.Chcialbym jednak poznac prawde o tym zdarzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 26 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Wiesz, trudno jest mi w tej chwili wypytywać Jego Rodziców jak to było, te dwie wersje które podałem znam, pierwszą z radia - usłyszałem o 20 letnim narciarzu który zmarł na zawał na Kasprowym (a na tej górze nie umiera kilka osób dziennie). Drugą wersję usłyszałem od osoby bliżej związanej z rodziną. Na stronach TOPR-u nie ma jeszcze informacji o tym wypadku, Tygodnik Podhalański też nic jeszcze nie pisze. Pogrzeb jest we wtorek o 13 w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 szkoda chłopaka szkoda 20 lat..... kondolencje dla rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=67231&postcount=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 To co napisales jest bardzo smutne , ale styl twego opisu -jest wg mnie lekko żalosny= wieć zasatanwaiam sie czy jest to prawdą.TWE przypuszczenia są w zlej formie. Ja jako ojciec 3 synow i corki czuje sie lekko zażenowany.Chcialbym jednak poznac prawde o tym zdarzeniu... Trzeba się mocno w język ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 To co napisales jest bardzo smutne , ale styl twego opisu -jest wg mnie lekko żalosny= wieć zasatanwaiam sie czy jest to prawdą.TWE przypuszczenia są w zlej formie. Ja jako ojciec 3 synow i corki czuje sie lekko zażenowany.Chcialbym jednak poznac prawde o tym zdarzeniu... Nawet jesli to ........ Wspołczucia ,ale jesli podejzenie zawalu?Znowu taki mlody czlowiek:mad: Kurde to teraz zawały domena wszystkich beda -juz nie bedzie wieku gdzie ta szansa wzrasta-MASAKRA:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) To co napisales jest bardzo smutne , ale styl twego opisu -jest wg mnie lekko żalosny= wieć zasatanwaiam sie czy jest to prawdą.TWE przypuszczenia są w zlej formie. Ja jako ojciec 3 synow i corki czuje sie lekko zażenowany.Chcialbym jednak poznac prawde o tym zdarzeniu... http://tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&strona=1&kat=&id=&typ=&id=3586 http://tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&strona=1&kat=&id=&typ=&id=3524 Dodam tylko, że śmierć nastąpiła w wyniku niedotlenienia mózgu. Po utracie przytomności chłopak wpadł w głęboki śnieg. Akcja reanimacyjna przywróciła pracę serca, ale to i tak nic nie dało. Jeszcze nie miał skończonych 20 lat. Edytowane 4 Marzec 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Epitafium na Wiktorówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Każda śmierć jest straszna, ale gdy odchodzi tak młody człowiek i w w trakcie tego co kocha to najsmutniejsze [*][*][*] cześć jego pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi