Rudy Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Sorki ale ile masz lat>? Swoja droga dziwne pseudo "bugajson" od czego sie wzielo? pozdr. Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 DO Bugajsona Rudy 19 grudnia koncze 16 lat:) a bugajson od Bugaj- nazwisko a son niewiem sam kumple do mnie mówia albo bugaj bugajson albo bart- od bartka:D teraz jush wiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 24 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2003 DO Bugajsona ja 23 koncze 14 lat !! I kto tu jest najmlodszy.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 24 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2003 DO Bugajsona masz sie czym chwalic pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabik Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 DO Bugajsona masz 16 lat i chcesz sobie robic pomicnika instruktora hahaha powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabik Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 DO Bugajsona a swoja droga jestes bardzo skromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 DO Bugajsona czemu bym pomocnika niemógł robić wiem że od 17 lat ale huj regułe da się obejsć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi