Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 niewiecie gdzie i za ile moge zrobic pomocnika instruktora?? i od ilu lat i co jest wymagane z gory serdeczne dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp A w jakim regionie chcesz robić tego pomocnika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp no najlepiej okolice bielska tzn szczyrk ustron itd Help please pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp pomózcie mi please no:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp Serdecznie zapraszam do SN Stanisław&ski. Szczegóły dotyczące kursów na stronie: http://www.sitn.pl/?pg=lsn,info&id=50 tj. gdzie, kiedy i jaki kurs. Na stronie SITN`u zanjdziesz informacje dotyczące wymogów formalnych na PI. Pozdrawiam. Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp Ja też zapraszam do SN Stanisław&ski Pozdr. Monika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp A ja zapraszam do Szkoły Zdrowia Pozdro bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp www.szkolazdrowia.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp Dzieki wszystkim z gory teraz jestem pelen informacji:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 24 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp A ja zapraszam i do Szkoły Zdrowia i do SN Stanisławski ... wszędzie kumple ... wybór należy do Ciebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Gdzie moge zrobic Pomocnika instruktora pleaseHelp odpisze na maila ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi