Aldok63 Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Dzień Dobry!Witam wszystkich forumowiczów po raz pierwszy.Jestem z Dąbrowy Górniczej,bakcyla narciarskiego złapałem 6 lat temu .Pierwsze szusy stawiałem w Sosnowcu na Środuli,potem w drugim sezonie kilka lekcji w Carving S'cool u Marka który jest autorem książki [Carwing nie tylko dla narciarzy]. W następnych sezonach były wyjazdy do Szczawnicy, Zakopane,Orawce, Wielka Racza ,w tym sezonie udało nam się wyjechać większą paczką do Kaprun i jestem po prostu zachwycony. Pozdrawiam Krzych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Vitaj! Prezentacja i profil perfect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Dzień Dobry!Witam wszystkich forumowiczów po raz pierwszy.Jestem z Dąbrowy Górniczej,bakcyla narciarskiego złapałem 6 lat temu .Pierwsze szusy stawiałem w Sosnowcu na Środuli,potem w drugim sezonie kilka lekcji w Carving S'cool u Marka który jest autorem książki [Carwing nie tylko dla narciarzy]. W następnych sezonach były wyjazdy do Szczawnicy, Zakopane,Orawce, Wielka Racza ,w tym sezonie udało nam się wyjechać większą paczką do Kaprun i jestem po prostu zachwycony. Pozdrawiam Krzych!!! Witaj. No to małymi ale szybkimi kroczkami postępujesz prawidłową drogą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Wita Cię także Admin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Witaj. Też mój pierwszy wyjazd w Alpy to było Kaprun, też byłem zachwycony - jak tak dalej będziesz kroczył będzie jeszcze dużo, dużo lepiej i takiego własnie zadowolenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Witaj!! Powiem Ci,jako jeden ze "świeżych",że jeśli planujesz jakieś wypady w nowe miejsca,to bez tego forum,jak bez jednej ręki!Podobnie jeśli chodzi o dobór sprzętu.To była dobra decyzja. O tym Kaprun ostatnio intensywnie myślę,w lipcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Czesc Krzych. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 26 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Witam Hej!!! Witam wszystkich,dzięki za miłe słowa i ciepłe przyjęcie. Pozdrawiam ! Krzych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Dzień Dobry!Witam wszystkich forumowiczów po raz pierwszy.Jestem z Dąbrowy Górniczej,bakcyla narciarskiego złapałem 6 lat temu .Pierwsze szusy stawiałem w Sosnowcu na Środuli,potem w drugim sezonie kilka lekcji w Carving S'cool u Marka który jest autorem książki [Carwing nie tylko dla narciarzy]. W następnych sezonach były wyjazdy do Szczawnicy, Zakopane,Orawce, Wielka Racza ,w tym sezonie udało nam się wyjechać większą paczką do Kaprun i jestem po prostu zachwycony. Pozdrawiam Krzych!!! Witaj! HA HA. Mój pierwszy wyjazd w Alpy to też było Kaprun. Jeszcze jak się kretem jeździło, ale to było dawno. Też byłem zachwycony. Jeszcze wszystko przed Tobą ponieważ są jeszcze lepsze miejsca do nartowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi