quba0 Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Cześć. Salomony sprzedałem, więc poszukuję nowych dla siebie nart, oczywiście używanych Mam 181cm wzrostu, więc długości od 170cm do 185cm. Promień - większy niż te 15-16m. Interesują mnie GS11, Racetigery, WC RC itp. Chociaż nie musi to być topowy model - narty w stylu GS9 też proszę oferować CENA: jak najniższa Stan: mogą być trochę porysowane itd., ale muszą być technicznie sprawne. Kontakt: - ten wątek - gg: 4231463 - mail: jnowicki@jnowicki.pl Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 serwisowe Rossi 184cm z sezonu 06/07 jezdzone tylko jeden sezon, stan bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Żeby nie robić zamieszania i zawracać nie potrzebnie głowy podaję, że chcę wydać w okolicach 500zł. Za podobną kwotę sprzedałem używane GC Series i mam nadzieje, że uda mi się coś trafić za te pieniądze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Troche drożej bo 650 zł Volkl Racetiger 06/07 dł 175 cm stan bdb narty dopoki ja nie wziąłem ich w swoje ręce (ten sezon) jezdziły po tydzien na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Raczej nieaktualne. Przelałem już kasę za GS 12PB z 06/07 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 5 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Pięęękne GS12tki są już w domku, temat do zamknięcia. Dziękuję za propozycje Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Pięęękne GS12tki są już w domku, temat do zamknięcia. Dziękuję za propozycje Pozdr. Jak przetestujesz to wrażenia mile widziane. Taka nasza rodzinna tradycja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Jasne, że dam znać Niestety pewnie już nie w tym roku ... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi