amberka Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 No niestety, też jadałam gorsze i lepsze...zależy jakie się gdzie trafi:rolleyes: to Ty się na to skusiłaś więcej niż raz w życiu?? szalona :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 szalona :D:D Ma to w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Ma to w oczach szaleństwo w krwi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 hmm, no dawno tu nie byłem - ... no ale w "tak pięknych okolicznościach przyrody" ... - Kacha - pozdrawiam.. jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 to Ty się na to skusiłaś więcej niż raz w życiu?? szalona :D:D Jak kiedyś wpadniesz do Wwy to zapraszam na własnoczęcznie zrobionego pampucha:) Uwierz mi, jak ktoś umie to zrobić i je się to na świeżo to jest przepyszne!!! Daj mi tylko dzień wczesniej znać że będziesz to się przygotuję Juice, Bugajson - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 A jak ktoś jest już w Wwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 A jak ktoś jest już w Wwie ? A masz na imię Kasia i jesteś z Torunia?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 No niestety nie. Trudno, jadę 21 do Ischgl, tam też są niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 Też raz kiedyś jadłem tego pampucha, bardzo mi smakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 No więc mowię - musi być zrobiony na świeżo a nie taki odgrzewany całodzienny rozmoczony gotowiec... Dzięki chłopaki za wsparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 A masz na imię Kasia i jesteś z Torunia?:D:D Podpada pod rasizm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 A co Ty za adwokata robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 A masz na imię Kasia i jesteś z Torunia?:D:D ehh czuję się wyróżniona :D:D niestety w wawie często nie bywam ale jakby co to będę pamiętać a zresztą i tak mnie przekonałaś i już uważam że są pyszne. Czego nie robi siła perswazji PS. sama bułka zrobiona na świeżo ok, ale co z rozwodnionym budyniem? Na to też masz swoje sekretne sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 A co Ty za adwokata robisz? Nie za adwokata, tylko zwykła męska solidarność Młody jak zajrzał na ten wątek, to powiedział, że ma koleżankę, ma na imię Ola i jest z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Nie za adwokata, tylko zwykła męska solidarność Młody jak zajrzał na ten wątek, to powiedział, że ma koleżankę, ma na imię Ola i jest z Torunia Ja w Toruniu mam kilka koleżanek "Ol" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 PS. sama bułka zrobiona na świeżo ok, ale co z rozwodnionym budyniem? Na to też masz swoje sekretne sposoby? Tak, to faktycznie profanacja jedzenia... jak byłam w Val Gardenie to przepyszny strudel jabłkowy zalali mi rozwodnionym budyniem i nazwali to "sosem waniliowym":eek: Dramat! Moj sos do pampuchów zawsze robię w ilości 2 litrów bo mój braciszek go uwielbia i jak pampuchy się skończą to macza w tym bułkę, chleb, ciasteczka, ciasta albo po prostu łyżką wcina:D Rzeczywiscie ten sos jest przepyszny tylko się go robi ze 2 godziny Ale "wszystko co dobre wymaga poświęceń":rolleyes: Ola nawet z Torunia to nadal nie jest Kasia z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Ola nawet z Torunia to nadal nie jest Kasia z Torunia Też maiłem zamiar zapytać.....nieśmiało:rolleyes:. Ale...;)jeszcze by mnie zaprosiła. a sam wyglądam jak dziesięć ,co tam dzieśięć...sto takich "pampuchów" musiałbym odmówić i przykro by Kasi było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 (edytowane) Też maiłem zamiar zapytać.....nieśmiało:rolleyes:. Ale...;)jeszcze by mnie zaprosiła. a sam wyglądam jak dziesięć ,co tam dzieśięć...sto takich "pampuchów" musiałbym odmówić i przykro by Kasi było . Oj, Figo, przecież wiesz że masz całoroczne (w sensie że którego dnia nie wpadniecie to będzie dobrze:)) zaproszenie na kawkę do Wwy:D Edytowane 10 Marzec 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 A co Ty za adwokata robisz? Eeeetam, jakies solidarnisci czy adwokaci...... Sam bym sie chetnie zalapal, a tez nie z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Oj, Figo, przecież wiesz że masz całoroczne (w sensie że którego dnia nie wpadniecie to będzie dobrze:)) zaproszenie na kawkę do Wwy:D Właśnie się dowiedziałem ,dzięki. Ale kawa to nie "pampuch" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Pampuch jest dla Amberki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Pampuch jest dla Amberki:p ehh szkoda ze nie jestem Kasia z Torunia bo bylem w ND w wawie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Hurra że jestem kasia z torunia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Bugajson, powinnam Ci czerwońca wlepić, Witusiowi też. Obaj byliście w weekend w Wwie i nie daliście znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 No no wrozko ale zdjecie na zgrabnych krzesełkach mistrzostwo swiata:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi