lski@interia.pl Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 (edytowane) Wybieram się na 4-5 dni do Austrii-Mayrhofen,wybór akurat taki,bo można tam pojeździc bezpłatnie na 3 slalomach z pomiarem czasu, na razie nie mam nikogo do auta,więc jeśli ktos chętny... Mozliwy jest takze termin od 15.03 Edytowane 27 Luty 2009 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7ASIA Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Oj wybrałabym sie z Tobą Zbyszku! Piękna okolica! A możliwość sprawdzenia sie na tyczkach... hmmmm. Niestety w tym terminie będę się pakować na narty do Francji. Ale w planie wycieczki też mam zawody w slalomie Pochwalę się wynikiem po powrocie Mam nadzieję, że kogos znajdziesz. Udanego wyjazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Wybieram się na 4-5 dni do Austrii-Mayrhofen,wybór akurat taki,bo można tam pojeździc bezpłatnie na 3 slalomach z pomiarem czasu, na razie nie mam nikogo do auta,więc jeśli ktos chętny... Możesz coś więcej napisać o tych tyczkach? Gdzie co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Dzisiaj i w innych terminach można polatać na tyczkach z pomiarem czasu na Długiej Polanie w Nowym Targu. Oczywiście to nie Alpy, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Re Dokładnie to ,co napisałem o kilku bezpłatnych slalomach z pomiarem czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi