Rudy Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Jak myslicie jakie szybki w goglach sa najepsze rozjasniajoce czy przyciemniajace>? Czy rozjasniajoce to dobry wybor......? Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Swiatlosc czy ciemnosc? ja mam rozjasniajace na mgle bo lepiej widac a takie przyciemniajace sa najlepsze na codzien bo przyciemniaja kup takie z odblaskowymi szybkami niebedzie cie biel sniegu jazyc jak wyjedziesz z cienia do slonca i na odwrot polecam Uvexy albo Oakley i scott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 23 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2003 Swiatlosc czy ciemnosc? tylko rozjaśniające ...pomarańczowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 24 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2003 Swiatlosc czy ciemnosc? I takie i takie ... czyli dwie pary ... ale pogoda zmienną jest, więc można się naciąć ... byłbym za neutralem ... co do marki ... jeżdżę w Oakley`ach, testowałem Scotty ... też dobre ... nad Uvex`ami będę się znęcał w tym sezonie ... poleciłbym jeszcze Alpinę, Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st_x Napisano 24 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2003 Swiatlosc czy ciemnosc? Witam Czy w ogóle można mówić o rozjasnianiu ??? - zwiększenie kontrastu, polaryzacja to i owszem ale nic nam w goglach nie wzmacnia (rozjaśnia) światła. Osobiście uzywałem jasnożółtych - są ok. W Dolomitach w pełnym słońcu nic nie razi a i przy zamgleniach czy opadach sniegu tez sie sprawdzają. (Inni wola pomarańczowe - dla mnie "zbyt ciemne"). W tym roku mam zamiar pomęczyć jasnoniebieskie (UVEX) lub/i jasnoszare (stalowoszare?)(Alpina) - z testów, niestety poza trasą, wydaja mi się jeszcze lepsze. Moim zdaniem - przyciemniać zbyt duzo nie trzeba - wystarczy odciac UVA, UVB itd. bo przy złej pogodzie bedzie "za ciemno" Najlepiej oczywiscie byłoby miec ze dwie pary ) Pozdrawiam st_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 25 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2003 Swiatlosc czy ciemnosc? a ja nawet nie wiem jakie mam chyba rozjasnajace ale napewnio paro warstwowe bo te jedno to chlam...... pozdro ! raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi