Boogie Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 a teraz pokazało sie thanks tzn ze co zielona kartka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Thanks - podziękuj za pomoc Po prawej stronie przy postach pojawił się nowy klawisz Thanks (po testach zostanie zmieniony na Dziękuję). Funkcja Podziękowania ma umożliwić Wam podziękowanie za pomoc udzieloną na forum. Nie ma ona bezpośredniego związku z Reputacją! Proszę nie mylić tych dwóch funkcji. Dodam, że będzie wiadomo kto, komu i za co podziękował! Na razie trwają testy systemu, więc mogą wyniknąć różne przypadłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Jak już będzie po testach, to może uściślić do czego będzie służyć reputacja i jak jej używać, a do czego podziękowanie, bo trochę to dla mnie nie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Albo zrobic poprostu Opcje-Pomogł i pod miastem licznik ile razy pomogl-skutecznie oczywiscie:D A reputacja to Podziekowanie - i tak moze zostac!!czy cos zle PANIEMAJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Podziekowanie to takie szybkie "pol reputacji". Pomogl ktos, przysluzyl sie i byl Ci pomocny, ale do reputacji "daleko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Idealnie mi to wytłumaczyłeś - thanks:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Podziekowanie to takie szybkie "pol reputacji". Pomogl ktos, przysluzyl sie i byl Ci pomocny, ale do reputacji "daleko". No wiec o cos takiego mi loto-na forum samochodowym jest takie cos wiec dlatego to napisałem-mozemy zrobic jak inni lub BYC TYMI JEDYNYMI:D SOCZKU OKREŚLENIE"SZYBKIE POL REPUTACJI"-szacun:)to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 SOCZKU OKREŚLENIE"SZYBKIE POL REPUTACJI"-szacun:)to mi sie podoba ...to daj Soczkowi reputacje albo jak uważasz "szybkie pol reputacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 a to ciekawa zabawa kliknąłem wszystkie thanks na tej stronie i wszystkie zniknęły, trzeba ją rozumieć jako kolejną zabawą mającą na celu zwiększenie aktywności userów na tym forum a co za tym idzie liczbę kliknięć. system dzięksów i reputacji prowadzi do tworzenia się grup wzajemnej adoracji na forum (ty mi dzięksa to ja tobie) i wielu niepotrzebnych dyskusji zupełnie nie związanych z tematyką forum - no ale najważniejsze by klikać. pozdrawiam, niestety muszę jeszcze bez nart 11 dni wytrzymać, byle do Dnia Kobiet, pozdrawiam janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 ...to daj Soczkowi reputacje albo jak uważasz "szybkie pol reputacji" Chyba Ci podziekuje ze sugerujesz komus aby mi podziekowal ;) Januszb - wytrzymaj te 11 dni we wzglednym spokoju. Ale jak nie wytrzymasz i bedzie Cie nosilo to ja rozumiem Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 kliknąłem wszystkie thanks na tej stronie i wszystkie zniknęły, trzeba ją rozumieć jako kolejną zabawą mającą na celu zwiększenie aktywności userów na tym forum a co za tym idzie liczbę kliknięć. system dzięksów i reputacji prowadzi do tworzenia się grup wzajemnej adoracji na forum (ty mi dzięksa to ja tobie) i wielu niepotrzebnych dyskusji zupełnie nie związanych z tematyką forum - no ale najważniejsze by klikać. pozdrawiam, niestety muszę jeszcze bez nart 11 dni wytrzymać, byle do Dnia Kobiet, pozdrawiam janusz Zniknęły, żebyś sobie myszki nie przegrzał tym klikaniem! Przecież chodzi o to, aby ten wirtualny, "anonimowy" świat nabrał chociaż trochę ciepła i wzajemnej życzliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 januszb - przecież na forum, na którym Ty jesteś moderatorem, akceptujesz bez sprzeciwu podobne podziękowania, więc w czym dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 januszb - przecież na forum, na którym Ty jesteś moderatorem, akceptujesz bez sprzeciwu podobne podziękowania, więc w czym dzieło? Chlop bez nart i jeszcze 11 dni czekania a Ty sie dziwisz :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 no to widze liczniki zaczynaja skakac mam nadzieje ze serwer sie nie przegrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Chyba Ci podziekuje ze sugerujesz komus aby mi podziekowal ;) a ja Ci podziękuję że mi podziekowałeś:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 a ja Ci podziękuję że mi podziekowałeś:D:D Jak wam się znudzi, to mi powiedzcie. Nie chcę Wam psuć zabawy! PS Klikanie nic nie zmienia w licznikach :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Po prawej stronie przy postach pojawił się nowy klawisz Thanks (po testach zostanie zmieniony na Dziękuję). Dodam, że będzie wiadomo kto, komu i za co podziękował! Na razie trwają testy systemu, więc mogą wyniknąć różne przypadłości Wcześniej tak bezwiednie kliknąłem na Thanks ,myślałem,że się rozwinie cosik i będzie wiadomo co z tym zrobić. A tu myk zniknęło,nawet nie wiem komu podziękowałem . Nie miałem czasu zadać pytania co je ono,a teraz samo się wyjaśnia. Może wyjaśni się do końca:rolleyes:.A jak się wyjaśni to może i ja to pojmę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 JC, a jak sprawdzic od kogo się dostało dzięksa? PS. Już się pobawiłam i już mi się znudziło:D ja szybko się nudzę zabawkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Nie miałem czasu zadać pytania co je ono,a teraz samo się wyjaśnia. Może wyjaśni się do końca:rolleyes:.A jak się wyjaśni to może i ja to pojmę . To ma być tak: Podziękowanie - zadam pytanie jakie warunki są w Szczyrku (choć każdy wie jakie ), no ale zadam np Tobie. - Ty udzielisz mi wyczerpującej odpowiedzi - a ja jak kulturalny człowiek podziękuję Ci Reputacja - zadam Ci pytanie jakie warunki są w Szczyrku - Ty udzielisz mi odpowiedzi, napiszesz relację, wstawisz zdjęcia, poradzisz jak dojechać i gdzie za darmo zaparkować dodając do tego mapę, poradzisz gdzie zjeść i jak potem przeżyć ... - a ja jak kulturalny człowiek docenię Twój wysiłek i kliknę w wagę, aby podnieść Twoją reputację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 JC, a jak sprawdzic od kogo się dostało dzięksa? PS. Już się pobawiłam i już mi się znudziło:D ja szybko się nudzę zabawkami:D No powoli proszę o cierpliwość, przecież pisałem, że jesteśmy w fazie ... Na to też przyjdzie czas... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 To ma być tak: Podziękowanie - zadam pytanie jakie warunki są w Szczyrku (choć każdy wie jakie ), no ale zadam np Tobie. - Ty udzielisz mi wyczerpującej odpowiedzi - a ja jak kulturalny człowiek podziękuję Ci Reputacja - zadam Ci pytanie jakie warunki są w Szczyrku - Ty udzielisz mi odpowiedzi, napiszesz relację, wstawisz zdjęcia, poradzisz jak dojechać i gdzie za darmo zaparkować dodając do tego mapę, poradzisz gdzie zjeść i jak potem przeżyć ... - a ja jak kulturalny człowiek docenię Twój wysiłek i kliknę w wagę, aby podnieść Twoją reputację Czyli reputacja jest za nadgorliwość:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Hmmm no to trzeba by to wrzucić do FAQ żeby każdy nowy user zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 To ma być tak: Podziękowanie - zadam pytanie jakie warunki są w Szczyrku (choć każdy wie jakie ), no ale zadam np Tobie. - Ty udzielisz mi wyczerpującej odpowiedzi - a ja jak kulturalny człowiek podziękuję Ci Reputacja - zadam Ci pytanie jakie warunki są w Szczyrku - Ty udzielisz mi odpowiedzi, napiszesz relację, wstawisz zdjęcia, poradzisz jak dojechać i gdzie za darmo zaparkować dodając do tego mapę, poradzisz gdzie zjeść i jak potem przeżyć ... - a ja jak kulturalny człowiek docenię Twój wysiłek i kliknę w wagę, aby podnieść Twoją reputację :eek: To takie proste! Nawet ja zrozumiałem.Thanks:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 januszb - przecież na forum, na którym Ty jesteś moderatorem, akceptujesz bez sprzeciwu podobne podziękowania, więc w czym dzieło? to był raczej test a nie sprzeciw, może ja tu troche źle zrozumiałem ale wygląda na to że te dzięksy też są anonimowe:confused: , na forum o którym pisze Bończa nick dziękującego pojawia się natychmiast pod postem i wszyscy wiedzę kto komu i za co dzięksował a tutaj tylko cyferka na liczniku czyli dalej anonimowy. pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 ...ale przecież JC napisał że są w fazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi