mysiauek Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Widzisz tak to jest, jedni bramek nie zauważają, a drudzy fajnych lasek, tylko Ci pierwsi z powodu prędkości:p:D ...a Ci drudzy z powodu.... Coś w tym jest SB to na pewno ma teczki wszystkich userów w domu Oby ustroju z w miarę demokracji na "czyste narciarstwo" nie zmienili. Bo ja miałbym już kredeczki, a Soczek w gułagu 25 latek jak nic Sklasyfikowali Cię SB w końcu czy też DNF? Bo w końcu nie dowiedzieliśmy się (poza Rejsem i Marcinem) reszty klasyfikacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 mysiu bo ty wtedy w karczmie siedziales jak one jezdzily a ze nie nadazaly za nami to jezdzily same ale wiez mi byly:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 mysiu bo ty wtedy w karczmie siedziales jak one jezdzily a ze nie nadazaly za nami to jezdzily same ale wiez mi byly:D Że też mi siębrowara znowu zachciało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi