mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 P.S. Mysiauek postaraj się!! Nie dają za to "thanks" ani reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 No to jak jedziemy już z tymi polami to poddaję pod dyskusję wprowadzenie pod avatarem pola poziom umiejętności. Co Wy na to? SB nie jest objęty dyskusją czy czasem nie za duzo? za chwile dodasz jesczze firme nart i na jakich butach jezdzimy-nie ma co przeginac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Przy okazji pojawiło się jeszcze jedno pole informujące o ilości dodanych zdjęć w galerii wraz z linkiem. Np. Mysiauek ma 0, a SB 292 Mysiauek postaraj się!! Zjadę ze dwa razy, potem śniadanko. Następnie parę zjazdow i winko grzane + coś słodkiego. Dalej parę zjazdów i obiad... po ktorym z 20 minut odpoczynku. Kończąc dzień kolejnymi zjazdami udaję się na zasłużone jedzonko przed odjazdem do domu. lepiej nie! Popatrz Szpara na program dnia narciarskiego u Mysiauka:D Jak jeszcze zacznie robić zdjęcia to napisze tak: Byłem na nartach ale nie jeździłem na nich, bo robiłem zdjęcia i na jazdę już mi brakło czasu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 SB nie jest objęty dyskusją Ok, zrozumiałem więc się nie wypowiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Przy okazji pojawiło się jeszcze jedno pole informujące o ilości dodanych zdjęć w galerii wraz z linkiem. Np. Mysiauek ma 0, a SB 292 Faktycznie - sprawdzę, bo u innych osób ilość się zgadza. Widzę pewną rozbieżność-u SB wyświetla się,że ma 254 zdjęcia,a Ty piszesz,że ma 292... No to jak jedziemy już z tymi polami to poddaję pod dyskusję wprowadzenie pod avatarem pola poziom umiejętności. Co Wy na to? Może być,tylko czy za chwilę nie będą już nadmiernie zagmatwane te wszystkie dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Widzę pewną rozbieżność-u SB wyświetla się,że ma 254 zdjęcia,a Ty piszesz,że ma 292... Dżony! Czytaj posty kolejno, a Twoje wątpliwości zostaną wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Dżony! Czytaj posty kolejno, a Twoje wątpliwości zostaną wyjaśnione. No faktycznie! Chyba za dużo ostatnio pracuję... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 No to jak jedziemy już z tymi polami to poddaję pod dyskusję wprowadzenie pod avatarem pola poziom umiejętności. Co Wy na to? SB nie jest objęty dyskusją to raczej nie ma sensu biorąc pod uwagę fałszywe jedynki coponiektórych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 to raczej nie ma sensu biorąc pod uwagę fałszywe jedynki coponiektórych forumowiczów Kolektywnie zmusimy ich do wpisania prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Kolektywnie zmusimy ich do wpisania prawdy OK ale pamiętaj że trzeba wtedy rozszerzyć skalę o poziom 11 (jedenaście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 (edytowane) OK ale pamiętaj że trzeba wtedy rozszerzyć skalę o poziom 11 (jedenaście) Damy radę , nawet więcej skoro ludziska po jednym sezonie wpisują sobie 5 Edytowane 25 Luty 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 lepiej nie! Popatrz Szpara na program dnia narciarskiego u Mysiauka:D Jak jeszcze zacznie robić zdjęcia to napisze tak: Byłem na nartach ale nie jeździłem na nich, bo robiłem zdjęcia i na jazdę już mi brakło czasu:D Kawalarz Aż taki leser nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Damy radę , nawet więcej skoro ludziska po jednym sezonie wpisują sobie 5 Wpadam w kompleksy... Jam antytalent? Ja nad tą szóstką sporo się wahałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 moim skormnym zdaniem te dwa pola to troche tak dla funu niz konkretów i wiecej z nimi zamieszania niz pozytku 1. zgadzam sie z tymi co pisali ze liczneie dni jest nieobiektywne bo dzien dniowi a mokry wieczór zmrozonemu porankowi nie równy. zakładam że ci co skrupulatnie licza nartogodziny czy nartogodziny wyzerują liczniki na przełomie lipca i sierpnia bo inaczje trzeba bedzie dodać "lat na nartach":p 2. podziekowania:confused:wkurza mnie to torche bo dyskusja wiecej miejsca teraz zajmuje i wiecej przewijania jest (np w telefonie to dośc wnerwiające) niektórzy rozdaja podziekowania nawet dlatego ze ktos im cos odpisał mimo że wartości dodanej w odpowiediz nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 hmm...co do poziomu umiejetnosci-skoro nie umiem jezdzic-a raczej PŁUGIEM:D TO Jak mam zakwalifikowac moj poziom->moze 0,5:D czy jedynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Ale liczy się ilość dni na śniegu, a nie w łóżku No właśnie! Mam nadzieję że niedzieli z Witowa nie dopisałeś sobie jako kolejnego dnia na nartach:D Ja się zastanawiałem czy mogę sobie dopisać, bo na stoku byłem punkt 9 a o 15:59 jak pośpiesznie przekraczałem bramkę wyciągu to "wyzuty już" SKIer tak patrzył na mnie z politowaniem:D, ale jednak sobie nie dopiszę za dużo czasu w knajpie spędziłem, byłem 2 razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 No właśnie! Mam nadzieję że niedzieli z Witowa nie dopisałeś sobie jako kolejnego dnia na nartach:D Ja się zastanawiałem czy mogę sobie dopisać, bo na stoku byłem punkt 9 a o 15:59 jak pośpiesznie przekraczałem bramkę wyciągu to "wyzuty już" SKIer tak patrzył na mnie z politowaniem:D, ale jednak sobie nie dopiszę za dużo czasu w knajpie spędziłem, byłem 2 razy... Trzeba było uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Trzeba było uważać Odwołuję się tylko do Twojego sumienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Sławek Ty akurat mozesz z czystym sumieniem sobie dopisac niedziele w Witowie jako kolejny dzień na nartach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Sławek Ty akurat mozesz z czystym sumieniem sobie dopisac niedziele w Witowie jako kolejny dzień na nartach:D no...nie wiem... nie wiem... cały czas się jeszcze waham:rolleyes:, ja wiem że co poniektórzy to przyjechali na stok o 11 zrobili u góry rozgrzewkę po czym udali się do knajpy i uznają że dzień na nartach zaliczyli:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) jak sam piszesz co poniektorzy ale to sie nie tyczy nas my bylismy od 9 na stoku:D , i tak juz pod koniec ok 15;30 powiem aszczerze bylem juz zajechany ale jeszcze ze skierem zjechalem chyba ze dwa razy i musialem odpuscic Ps moze tak ich ta rozgrzewka wykonczyla Edytowane 17 Marzec 2009 przez wojtus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) jak sam piszesz co poniektorzy ale to sie nie tyczy nas my bylismy od 9, i tak juz pod koniec ok 15;30 powiem aszczerze bylem juz zajechany:D Tak my byliśmy jak Bóg przykazał, ale i było paru grzeszników:rolleyes: A że byłeś zjechany to nie dziwne, byłeś z 3 laskami(fajne sztuki:o) i nie wyglądały na wyposzczone;) Edytowane 17 Marzec 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 bo ja taki niezdecydowany jestem, wiec wziolem wszystkie trzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 bo ja taki niezdecydowany jestem, wiec wziolem wszystkie trzy:D A ja nie widziałem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A ja nie widziałem !! Widzisz tak to jest, jedni bramek nie zauważają, a drudzy fajnych lasek, tylko Ci pierwsi z powodu prędkości:p:D ...a Ci drudzy z powodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi