Misal Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 No to jeszcze ja mam propozcyję, aby liczyć kilometry przejechane na nartach z podziałem na trasy niebieskie, czerwone i czarne oraz off piste. I jeżeli tak zaczniemy po każdym zjeździe notować wszystko w kajecie to..... Pamiętacie co było napisane na autokarze który woził naszych nożnych kopaczy na ME ? To ja to napiszę inaczej Bo liczy się śnieg i dobra zabawa. Pozdrawiam wszystkich już z nizin. Na razie 20 dni na nartach i jeszcze nie koniec sezonu misal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ciekawe czy Sławek tak w robocie nap...la od 9-16 bez przerwy? Bo jak nie to dniówka nie zaliczona wypłaty nie budiet.:D:D Jakby Sławek pracował od 9-16, to na chleb by nie zarobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Bo liczy się śnieg i dobra zabawa. AMEN:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Nie ukrywam że lubię czasami się zmęczyć i w ten sposób wyżyć, dlatego preferuję raczej aktywny wypoczynek ale... ponieważ aktywnie spędzam po 2 godziny 4 dni w tygodniu na treningu (dość męczącym) to jak biorę urlop na tydzień to chcę mimo wszystko też trochę odpocząć ciałem, dlatego narty owszem, ale z przerwą na jedzonko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 A ja nie popieram i sie nie wypisuj. Nie co Ty Soczek To tylko z tego pomysłu Ciekawe czy w pole da sięwpisać N/A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 To tylko z tego pomysłu Z tego TEZ nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 teraz jakies nowe statystyki sie pokazuja no no no Jacek robi sie wypas powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ciekawe czy Sławek tak w robocie nap...la od 9-16 bez przerwy? Bo jak nie to dniówka nie zaliczona wypłaty nie budiet.:D:D Oj... Sławek to miał taki okres w swoim życiu że 3-4 razy w tygodniu zaczynał pracę o 2 w nocy, a kończył o 22 i nie była to lekka praca:rolleyes:. Jakby Sławek pracował od 9-16, to na chleb by nie zarobił! Na chlebek starczyć nie musi, byle na karnet było, a o zupce chińskiej z Radomia dzionek na nartach uciągnę. Każdorazowo jak powracam z wyjazdu narciarskiego spotykam się z pytaniami: "pojeździłeś sobie?" i zawsze odpowiadam: "tak, pojeździłem, ale nie na tyle dobrze żeby zaraz jutro się nie spakować i nie jechać z powrotem:rolleyes:":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Zastanawiam się właśnie jak policzyć moje wieczorne wypady? Każdy wieczór to od 3-ch do 5-ciu godzin intensywnej jazdy... Jeżeli przyjąć założenie Sławka to powiedzmy 3 wieczory = 1 dzień, jeżeli Myśka to by wyszło 1:1 Może w takim razie 2 wieczory = 1 dzień? Ktoś wnosi jakiś sprzeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Zastanawiam się właśnie jak policzyć moje wieczorne wypady? Każdy wieczór to od 3-ch do 5-ciu godzin intensywnej jazdy... Jeżeli przyjąć założenie Sławka to powiedzmy 3 wieczory = 1 dzień, jeżeli Myśka to by wyszło 1:1 Może w takim razie 2 wieczory = 1 dzień? Ktoś wnosi jakiś sprzeciw? niestety obecny układ zdecydowanie dyskryminuje narciarzy którzy jeżdżą zazwyczaj na wieczorną jazdę po pracy, więc wnoszę o stworzenie w profilu jeszcze jednego dodatkowego okna Wieczorów na nartach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ale mącisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 (edytowane) to może zamiast dni na nartach wprowadzić godziny na nartach;) a tak swoją drogą czasem lepsze 3 godziny jazdy na maksa niż 6 godzin , z tego 3 w kolejce z drugiej strony zaś czas spędzony na świeżym powietrzu to jednak też rzecz bezcenna......... Edytowane 24 Luty 2009 przez aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 to może zamiast dni na nartach wprowadzić godziny na nartach;) Tak! Tak! Nartogodzina:) to by było git:) Tylko znowu staje przed nami wyzwanie stworzenia definicji i wytycznych nartogodziny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Tak! Tak! Nartogodzina:) to by było git:) Tylko znowu staje przed nami wyzwanie stworzenia definicji i wytycznych nartogodziny:D wytyczne do liczenia nartogodzin powinny wyglądać mniej więcej tak , jak w slalomie karwingowym: czas przejazdu przelicza się przez trudność trasy i wychodzą tam jakieś punkty, a w naszym przypadku nartogodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 wytyczne do liczenia nartogodzin powinny wyglądać mniej więcej tak , jak w slalomie karwingowym: czas przejazdu przelicza się przez trudność trasy i wychodzą tam jakieś punkty, a w naszym przypadku nartogodziny Czyli mniej więcej to samo co badanie zawartości cukru w cukrze :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 (edytowane) Ale wymyślacie! :D:D Za chwile co poniektórzy wpadną w kompleksy i jeszcze zaczną sobie wpisywać -10 ... :eek: Albo w ogóle uznają,że jeszcze nigdy nie byli na nartach! Dobry pomysł z tym "Thanks"!Z tego co widzę,nie mogę po raz drugi dać reputację jednej osobie,więc kliknąłem "Thanks". Edytowane 24 Luty 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 niestety obecny układ zdecydowanie dyskryminuje narciarzy którzy jeżdżą zazwyczaj na wieczorną jazdę po pracy, więc wnoszę o stworzenie w profilu jeszcze jednego dodatkowego okna Wieczorów na nartach :D:D Tak ale wieczory narciarskie spędzone na katowaniu sie na tykach liczymy podwójnie ? Świetna opcja Jacku nareszczie wywaliłem ta cześć z podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ale mącisz:D no;)...wiesz... A wracając do 2 nowej opcji która pojawia się pod avatarem czyli "skąd" znalazłem przed chwilą u jednego z nowych użytkowników że pochodzi z ciemnej strony pewnej planety:confused: Co o tym myśleć? Moim skromnym zdaniem to jest troszkę nie eleganckie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 jednego z nowych użytkowników że pochodzi z ciemnej strony pewnej planety tzn jest z afryki ? no prosze murzyn na nartach w Polsce - niebywałe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Ilość zdjęć w galerii Przy okazji pojawiło się jeszcze jedno pole informujące o ilości dodanych zdjęć w galerii wraz z linkiem. Np. Mysiauek ma 0, a SB 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Też świetna rzecz! Tylko czemu mi pisze że mam 62 zdjęcia, a dodalem 31:confused: P.S. Mysiauek postaraj się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Też świetna rzecz! Tylko czemu mi pisze że mam 62 zdjęcia, a dodalem 31:confused: P.S. Mysiauek postaraj się!! Faktycznie - sprawdzę, bo u innych osób ilość się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Faktycznie - sprawdzę, bo u innych osób ilość się zgadza. U mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Już SIĘ naprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 No to jak jedziemy już z tymi polami to poddaję pod dyskusję wprowadzenie pod avatarem pola poziom umiejętności. Co Wy na to? SB nie jest objęty dyskusją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi