JC Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 (edytowane) Uwaga! Pod Avatarem pojawiły się dwa nowe pola: Dni na nartach i Skąd. - Pierwsze pole służy do wpisywania ilości dni na nartach w tym sezonie (liczbę dni można uzupełniać w Panelu użytkownika / Edytuj profil - ostatnie pole na samym dole), - Drugie pokazuje naszą lokalizację, aby łatwiej było nam się skomunikować. Proszę o Wasze opnie, czy nowe pola są OK Edytowane 23 Luty 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 jacek zarąbista sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 no extra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 No i super;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Fajna ta nowinka tylko szkoda że się u mnie licznik zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Wszystko fajnie, tylko trzeba jeszcze zrobić skalę - co to jest dzień na nartach?, myślę że podobną do tej odnośnie umiejętności:D. Jak dla mnie dzień na na narach to jest ruszyć pierwszym krzesłem/gondolą/wyciągiem do góry czyli najpóźniej o 9 rano, a skończyć ostatnim czyli po 16. Trzeba jeszcze rozróżnić "dzień na nartach" od "dnia na stoku". Dzień na stoku to jest krótko mówiąc taki travel pomiędzy knajpami na stoku i taki dzień nie może być zaliczony na poczet dni na nartach:p. Trzymając się tych zasad zrobiłem bardzo rzetelny rachunek sumienia i żaden z nich się nie nadaje do zakwalifikowania jako dzień na nartach:(, w związku z powyższym z czystym sumieniem wpisuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Trzeba jeszcze rozróżnić "dzień na nartach" od "dnia na stoku". Dzień na stoku to jest krótko mówiąc taki travel pomiędzy knajpami na stoku i taki dzień nie może być zaliczony na poczet dni na nartach:p. no to ja nigdy nie byłem na nartach...ALE za to ile knajp odwiedziłem w ciągu tych dni:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Wszystko fajnie, tylko trzeba jeszcze zrobić skalę - co to jest dzień na nartach?, myślę że podobną do tej odnośnie umiejętności:D. Jak dla mnie dzień na na narach to jest ruszyć pierwszym krzesłem/gondolą/wyciągiem do góry czyli najpóźniej o 9 rano, a skończyć ostatnim czyli po 16. Trzeba jeszcze rozróżnić "dzień na nartach" od "dnia na stoku". Dzień na stoku to jest krótko mówiąc taki travel pomiędzy knajpami na stoku i taki dzień nie może być zaliczony na poczet dni na nartach:p. Trzymając się tych zasad zrobiłem bardzo rzetelny rachunek sumienia i żaden z nich się nie nadaje do zakwalifikowania jako dzień na nartach:(, w związku z powyższym z czystym sumieniem wpisuję 0 :D:D Po przemyśleniu, jako administrator, dopuszczam Twoje dni w Karyntii, ajko dni na nartach Może sobie je dopisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Wszystko fajnie, tylko trzeba jeszcze zrobić skalę - co to jest dzień na nartach?, myślę że podobną do tej odnośnie umiejętności:D. Jak dla mnie dzień na na narach to jest ruszyć pierwszym krzesłem/gondolą/wyciągiem do góry czyli najpóźniej o 9 rano, a skończyć ostatnim czyli po 16. Jak dla mnie jest to start z rana do nie np.16,ale do zamęczenia się... Czasem oznacza to koniec już po pięciu godzinach,innym razem po dziesięciu... Dużo zależy od kolejek,warunków i trudności trasy. Ostatnio jeździłem jakieś 8 godzin. Pomysł dobry!Z tego co widzę,sporo ludzi i tak sobie te dni wpisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 :D:D Po przemyśleniu, jako administrator, dopuszczam Twoje dni w Karyntii, ajko dni na nartach Może sobie je dopisać! Nie śmiem Jacku... nie śmiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Nie śmiem Jacku... nie śmiem... Śmiej, śmiej, bo sam Ci dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 A te dni na nartach to mam sobie wyliczyc od dnia urodzenia sie, czy w tym sezonie, czy moze w tym roku kalendarzowym? Pole skad - to - gdzie sie urodzilem, czy gdzie mieszkam, czy skad akurat pisze? Na te statystki nadal czeka sie wieki zanim sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 W pierwszym poście tego wątku JC napisał, że chodzi o ilość dni w tym sezonie. Skąd piszesz, aby np. móc umówić się z kimś z bliskiej lokalizacji na np. na... pączki;) Co do sygnalizowania problemów z odświeżaniem - ja akurat od początku zmian nie mam z tym problemu, także problem chyba tkwi w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Sorry nie doczytalem. Co do odsniezania to napewno nie jest to wina lacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Wszystko fajnie, tylko trzeba jeszcze zrobić skalę - co to jest dzień na nartach?, myślę że podobną do tej odnośnie umiejętności:D. Jak dla mnie dzień na na narach to jest ruszyć pierwszym krzesłem/gondolą/wyciągiem do góry czyli najpóźniej o 9 rano, a skończyć ostatnim czyli po 16. Trzeba jeszcze rozróżnić "dzień na nartach" od "dnia na stoku". Dzień na stoku to jest krótko mówiąc taki travel pomiędzy knajpami na stoku i taki dzień nie może być zaliczony na poczet dni na nartach:p. Trzymając się tych zasad zrobiłem bardzo rzetelny rachunek sumienia i żaden z nich się nie nadaje do zakwalifikowania jako dzień na nartach:(, w związku z powyższym z czystym sumieniem wpisuję 0 SB a dla mnie dzień na nartach to jak dojadę kole 9 najwcześniej Zjadę ze dwa razy, potem śniadanko. Następnie parę zjazdow i winko grzane + coś słodkiego. Dalej parę zjazdów i obiad... po ktorym z 20 minut odpoczynku. Kończąc dzień kolejnymi zjazdami udaję się na zasłużone jedzonko przed odjazdem do domu. A potem wyruszam w trasę nach hause. Tak więc każdy wpisuje jak mu się podoba Kwestia podejścia do udanego i pełnego wg. kazdego dnia na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Sorry nie doczytalem. Co do odsniezania to napewno nie jest to wina lacza. U mnie nie ma żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Na te statystki nadal czeka sie wieki zanim sie pojawia Nic takiego u siebie nie zaobserwowałem. Wszystko chodzi jak tramwaj w mieście Łodzi:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Zalezy jak sie wchodzi na forum. Jesli bezposrednio przez: http://www.skionline.pl/forum/ to jest problem. Oczywiscie czysty cache na wejsciu. Jak juz masz statystki w cache'u to problemu nie ma. Jesli przez glowna strone i potem "klikasz" na ikonke forum to jest OK. Klikniecie na ikonke forum laduje statystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Mi sie podoba ta opcja:) I nie robcie z igly widłów - dzien nartach w tym sezonie i koniec krropka Ja niestety Zero na ten rok do teraz mam i nie przewiduje ze to sie zmieni no chyba ze MALTA-SKI POZNAŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 SB: Wszystko fajnie, tylko trzeba jeszcze zrobić skalę - co to jest dzień na nartach?, Jak dla mnie dzień na na narach to jest ruszyć pierwszym krzesłem/gondolą/wyciągiem do góry czyli najpóźniej o 9 rano, a skończyć ostatnim czyli po 16. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 od tej liczby nalezy jeszce odjać każdy zjazd do knajpy uwzgledniajac jeszcze czas pobytu;-) A moze dopisac "pole " ilośc zjazdów do knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Popieram Mhm to ja się wypisuję. Narciarstwo dla mnie to nie tylko bycie o 9 i jazda do 16 - najlepiej bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ciekawe czy Sławek tak w robocie nap...la od 9-16 bez przerwy? Bo jak nie to dniówka nie zaliczona wypłaty nie budiet.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Mhm to ja się wypisuję. Narciarstwo dla mnie to nie tylko bycie o 9 i jazda do 16 - najlepiej bez przerwy. A ja nie popieram i sie nie wypisuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi