JC Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Jak podało PR3 na drogach Austrii, Słowacji i Czech panują ekstremalnie trudne warunki. Obfite opady śniegu bardzo utrudniają ruch w okolicach Wiednia i Bratysławy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 u nas jest nie lepiej jak nie gorzej:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 myślę że jutro będzie w Austrii wszystko na czarno...u nas by do Wielkanocy z tym walczyli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Komunikat Tu możecie posłuchać komunikatu Polskiego radia: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_newsa=5583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Tragizują, jechałem wczoraj dookoła wiednia drogami lokalnymi wczasie opadu śniegu, było zupełnie bez problemu, w Czechach to samo, nastawiłem sie na jakiś kataklizm a tu zupełny luz był. Gorzej było w sobotę wyjechać z Tyrolu, śnieg co prawda walił gęsto ale gorzej było z korkami, nigdy tam czegoś takiego nie widziałem - każda droga zakorkowana, nawet boczne w górach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi