Homar Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 "Słynny amerykański alpejczyk Bode Miller ujawnił, że ma dziecko. Przerwę w startach w narciarskim Pucharze Świata wykorzystał na odwiedzenie rocznej dziewczynki o imieniu Neesyn Dacey. - Nie ukrywam, że mam córkę. Jej matka wybrała imię Neesyn, a ja - Dacey. Mama dziecka jest moją przyjaciółką, ale nie jesteśmy razem - przyznał 31-letni Miller. - Moja siostra ma troje dziećmi, z którymi spędzałem sporo czasu i chciałem mieć swoje - powiedział alpejczyk, który po nieudanym starcie w mistrzostwach świata we francuskim Val d'Isere (nie zdobył żadnego medalu) zrezygnował z udziału w PŚ we włoskim Sestriere. Do rywalizacji na stokach być może wróci za tydzień w słoweńskiej Kranjskiej Gorze." za SportoweFakty.pl :eek::eek: dosyć luźne podejście "chciałem mieć swoje"... A ta przyjaciółka to może ta blondie o ktorej wspominał szparaaa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Wyjątkowo "lajtowe" podejście... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Nie przesadzajcie, "mama dziecka" też pewnie chciała mieć swoje, a niekoniecznie męża na co dzień. I obydwoje się cieszą córeczką - cóż, zdarzają się gorsze sytuacje. Jedna przyjaciółka mojej mamy mawiała, że idealna sytuacja dla kobiety, to mieć dochodzącego męża i stałą służącą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 ...cóż, zdarzają się gorsze sytuacje... No wlasnie, co maja powiedziec te dzieci ktorych ojciec jezdzi na nartach jak ostatnia d...a, albo w ogole nie jezdzi! A ja nadal probuje w necie namierzyc ta mamusie i nic. Za duzo tych girlfriendek mial w tym czasie Bode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Jak to ta blondi to córeczka pewnie bedzie też taka sliczna jak mamusia;) Bode ma gust;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 No wlasnie, co maja powiedziec te dzieci ktorych ojciec jezdzi na nartach jak ostatnia d...a, albo w ogole nie jezdzi! Otóż to, samo sedno rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Eee tam za niedługo skończy karierę wróci do mamusi i będzie cały czas poświęcał córeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Jedna przyjaciółka mojej mamy mawiała, że idealna sytuacja dla kobiety, to mieć dochodzącego męża i stałą służącą... Mizaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi