pablo_duch Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 (edytowane) Cos sie dzieje z forum? Czy tylko u mnie tak jest, bo nie widze tematow ostatnich? Edytowane 22 Luty 2009 przez pablo_duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 No u mnie jest podobnie, ale po odświeżeniu wraca do normy, myślałem ze młody mi tu jakąś grę zapakował co zmula system, ale wychodzi że to nie tylko mój problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 ja też miałam ten sam problem ale po odświeżeniu jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 U mnie odsniezanie nie dziala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Wszedlem teraz i jest git. Moze JC cos za bardzo "przeabgrejdowal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 U mnie odsniezanie nie dziala:( u mnie też pada i rano samemu z łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 u mnie też pada i rano samemu z łopatą A ja chyba nartą będę odśnieżał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 a ja nie odsnieżam bo przez te sniegi auto mi unieruchomilo ( nie wyjade z parkingu bo wszystko pourywam od spodu) co do forum moze przymulać na początku bo sie ładują wszystkie tematy zalezy tez od szybkosci łącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 wróciło prawie do normy ale po wygladzie wnioskuje ze JC pozmieniał własnie to okno o ktorym pisałem-teraz dodal w jakim dziale siedzi dany temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 U mnie na stacjonarnym cały czas ładuje nowe post,na laptopie ok.Coś pomieszane,albo ja mam za stary sprzęt!!;)I te podziękowania-chyba od dziś?;)Myślę,że po staremu było lepiej;),ale to tylko moje zdanie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 U mnie na stacjonarnym cały czas ładuje nowe post,na laptopie ok.Coś pomieszane,albo ja mam za stary sprzęt!!;)I te podziękowania-chyba od dziś?;)Myślę,że po staremu było lepiej;),ale to tylko moje zdanie:p Klikinij w ikonke "forum" u gory strony i od razu wszystko zaladuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aries7 Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 ja 2 dni szukałem i zastanawiałem się o co chodzi bo w pracy miałem statystyki a w domu już nie i w końcu zauważyłem, że jak wchodzisz na forum i w pasku adresu nie masz www (http://skionline.pl/forum/) to wtedy nie ładują się statystyki. wchodząc na forum z adresem zawierającym www nie ma takiego problemu (http://www.skionline.pl/forum/) k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 ja 2 dni szukałem i zastanawiałem się o co chodzi bo w pracy miałem statystyki a w domu już nie i w końcu zauważyłem, że jak wchodzisz na forum i w pasku adresu nie masz www (http://skionline.pl/forum/) to wtedy nie ładują się statystyki. wchodząc na forum z adresem zawierającym www nie ma takiego problemu (http://www.skionline.pl/forum/) k. to teraz dałes mi rebusa czy wpisuje www czy odrazu adres .pl:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi