Picu Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Mam takie pytanko, bo już jeżdżę na tych butkach od paru miesięcy i dalej nie rozpracowałem, jak przestawić w nich canting. Może mi ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Kurcze, o ile mnie pamięć i doświadczenie nie myli, to w nich nie ma cantingu, jak w większości butów zawodniczych ; > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Kurcze, o ile mnie pamięć i doświadczenie nie myli, to w nich nie ma cantingu, jak w większości butów zawodniczych ; > http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2478&id_modelu=2192 a tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Rzeczywiście ; o W błąd mnie wprowadziło to, że w moich Langach go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Jeśli śruby do ustawienia cantingu w twoich butach wyglądają tak jak w linku podanym przez Marcina, to niewiele się różnią od tych które miałem w swoich starych Langach. Za pomocą kluczyka luzuje się śruby (tak by cholewka łatwo chodziła), a po znalezieniu odpowiedniej pozycji dokręca się śrubę i już. O tym jak to robić pisaliśmy tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5736&highlight=canting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Jeśli śruby do ustawienia cantingu w twoich butach wyglądają tak jak w linku podanym przez Marcina, to niewiele się różnią od tych które miałem w swoich starych Langach. Za pomocą kluczyka luzuje się śruby (tak by cholewka łatwo chodziła), a po znalezieniu odpowiedniej pozycji dokręca się śrubę i już. O tym jak to robić pisaliśmy tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5736&highlight=canting Właśnie dostałem też emaila od oficjalnego dystrybutora na polskę, który powiedział dokładnie to samo. Problem polega na tym, że po wykręceniu wszystkich śrubek, nawet tych z tyłu, co to chyba twardość regulują (nie interesowałem się tym w ogóle, bo maksymalna twardość tych butów jest ok) cholewka nie chodzi luźno. Dystrybutor napisał, że trzeba w nie wejść i podpompować goleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ja ciez nie pier... Napisz Picu, ze to Ty, nie bede musial sie produkowac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 24 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Ja ciez nie pier... Napisz Picu, ze to Ty, nie bede musial sie produkowac:rolleyes: Hahahaha A jak pisałem PW na forum, to zero reakcji. No, czyli miałem nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Myslisz, ze codziennie czytam PW:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Myslisz, ze codziennie czytam PW:D Nie chciałeś po koleżeńsku, to Cię zaatakował od stron służbowej:D i musiałeś odpowiedzieć, bo wiesz że już idzie do Pica koperta z ankietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Hehe, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi