szparaa Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Sportowy dziennik "L'Equipe" doniósł w piątek, że podczas zakończonych w niedzielę alpejskich mistrzostw świata we francuskim Val d'Isere stwierdzono jeden pozytywny wynik wśród uczestników. Testy miały wykazać obecność w organizmie jednego z uczestników kokainy. Dziennikarze nie podali szczegółów, ale powołali się na nieoficjalne źródła z francuskiej agencji antydopingowej, według których pozytywny wynik dały analizy tzw. próbki A. Według nich materiał do badań pobrano podczas jednego z treningów u jednego z narciarzy nie liczących się w rywalizacji o medale MŚ. Sekretarz generalny agencji Philippe Dautry odmówił w piątek komentowania tych doniesień, zasłaniając się tym, że dokumentacja dotycząca wszystkich testów przeprowadzonych w Val d'Isere najpierw trafi do Międzynarodowej Federacji Narciarskiej (FIS) i to ona jest organem uprawnionym do zabierania głosu w podobnych sprawach. czytaj dalej Natomiast rzecznik prasowa FIS Sarah Lewis stwierdziła jedynie, że "nawet jeśli pozytywny wynik dadzą badania próbki B, to ta sprawa nie spowoduje zmiany kolejności na podium w żadnej z dyscyplin". INTERIA.PL/PAP Ciekawe czy to prawda czy dziennikarska plotka? A jeśli prawda to kto to? Na poczatku pomyslałem może Bode? Oby nie, oby była to plotka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Szparaaa przestan... już pół internetu o tym piszczy, w komenatarzach gdzieś wyczytałem nawet że to włąsnie dlatego Bode pojechał na odpoczynek i zamierza konczyć kariere :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Wg wersji Bodego chcial ze swoja corka spedzic jej pierwsze urodziny. Wiecej na jego blogu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 (edytowane) Ciekawe, czy Dacey zacznie jeździć za dwa, trzy latka pod okiem papy? Edytowane 21 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Szparaaa przestan... już pół internetu o tym piszczy, w komenatarzach gdzieś wyczytałem nawet że to włąsnie dlatego Bode pojechał na odpoczynek i zamierza konczyć kariere :cool: Tak tylko to wrzuciłem jakby komuś na interiu umknęło;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Nie no spoko nikt Ci za złe nie ma tylko chodziło mi o "wspomnienie" o Bode... bo własnie tak sie rodzą plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi