mysiauek Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 Najważniejsza jest głowa. Kondycja i nogi też troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 na każdych slalomkach albo funcarverach lub nawet mięciutkich dla początkujących kółeczko zrobisz o nartach z dużym promieniem >18 m nie wiem bo nie jeździłem i wcale nie trzeba jakich niebotycznych prędkości w moim wypadku dla 360 wycinanego musi być tylko lekkie wypłaszczenie Na przykład tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 (edytowane) Na przykład tak: no tak to nie próbowałem zawsze raczej większym promieniem ale widać ża minimalnym też się da ale to TED Edytowane 27 Luty 2009 przez popcio pomyłka maksimum z minimum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 no tak to nie próbowałem zawsze raczej większym promieniem ale widać ża maksymalnym też się da ale to TED Minimalnym, minimalnym........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteksak Napisano 27 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 Aha. Dzieki:) o to mi własnie chodziło. od 2 tyg szukam tych nartek w necie i nigdzie nie ma... sa 2 aukcje na allegro ale 1500zl na co mi rodzicie odpowiedzieli : " Chyb zgupiałęs ze damy ci 1500zl na narty" więc jest ciezko... a używek nigdzie nie ma...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi