JC Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Ostatnio mam okazję dosyć często być w Zakopanym i zdarza mi się szpetnie przeklinać na zaprzęgi jeżdżące dosłownie wszędzie!!! Zobaczcie co stało się przed wczoraj na Krupówkach, bo jakiś idiota musiał przejechać się przez środek tłumu! [YOUTUBE]I7PFBdEX16k[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 a ten baca wczoraj w wiadomościach tłumaczył że wszędzie jest pełno tych turystów i nie da sie spokojnie pośmigać w puchu:D:eek:...za dużo tam jeżdzi ludzi,powinni zrobić strajk i wtedy konie z głodu grzebałyby po śmietnikach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Aż sie we mnie zagotowało. Zaraz sobie myślę, jakby moje dziecko się tam znalazło..... Jakbym miał narty pod ręką to by dziad (powstrzymałem się) dostał w barani łeb krawędzią. Pieprzone półgłówki. Dlatego w takie miejsca nie jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 kur... baca pewnie nabity koń pewnie też... Biedny dzieciak, mam tylko nadzieję że na strachu i ewentualnie obtarciach się skończyło... zakopiański baca z niczym innym się nie kojarzy tylko z najebanym gościem w regionalnym zazwyczaj brudnym i śmierdzącym stroju, a jedyne co ma sprawne to kalkulator w głowie który i tak liczy według jego logiki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 jak by to był mój dzieciak to dziadowi był normalnie przypier...........lił i jeszcze fiut próbował "kurtularnie" zmyć się jakby nigdy nic z miejsca wypadku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Jak coś,zrzuci na konia! Tylko gdzie jego odpowiedzialność,kiedy wjeżdżał w tłum ludzi? Nie raz się zastanawiałem,czemu pozwalają Bacom jeździć w takim tłumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Jak coś,zrzuci na konia! Tylko gdzie jego odpowiedzialność,kiedy wjeżdżał w tłum ludzi? Nie raz się zastanawiałem,czemu pozwalają Bacom jeździć w takim tłumie... No! a spróbuj im coś zabronić.... odważysz się...:eek: Co było jak chodzili za podpisami w sprawie budowy zakopianki w Poroninie: babka co pomału już powinni się brać na górka stopowo godali ze kto podpise bydzie wisioł:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 No! a spróbuj im coś zabronić.... odważysz się...:eek: Co było jak chodzili za podpisami w sprawie budowy zakopianki w Poroninie: babka co pomału już powinni się brać na górka stopowo godali ze kto podpise bydzie wisioł:eek: Kask obowiązkowy i strój żółwia! :eek: Na Krupówkach rzecz jasna... Good lock!Baca rządzi i nic i nikt go nie ruszy!A kóń?Kóń nic nie winny,to cepry są winne,nawet temu,że mu zwieracz popuszcza... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Nie wiem ale jakoś mnie nie ciągnie do tego miasta - niby fajne, góry, narty ludzi w cholerę ... ale mnie jakoś tam nie po drodze - nie wiem dla czego ??? może właśnie z powodów takich jak na filmie i tego kalkulatora co Sławek pisał nie lubię być d... tak na beszczelnego jak to robią w Zakopcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Do Gazu ! Bez antysemickich oczywiście zapędów ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Nie wiem ale jakoś mnie nie ciągnie do tego miasta - niby fajne, góry, narty ludzi w cholerę ... ale mnie jakoś tam nie po drodze - nie wiem dla czego ??? może właśnie z powodów takich jak na filmie i tego kalkulatora co Sławek pisał nie lubię być d... tak na beszczelnego jak to robią w Zakopcu To jest nas dwóch, zawsze z sporym zdumieniem słucham ludzi jak mówią że lubią tam pojechać... że tam ładnie jest...... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) jak by to był mój dzieciak to dziadowi był normalnie przypier...........lił i jeszcze fiut próbował "kurtularnie" zmyć się jakby nigdy nic z miejsca wypadku:mad: ale najpierw sprawdził czy czasem płozy nie uszkodzone , bo jakby coś było nie tak to trzeba by policje wezwać że narzędzie pracy zniszczyli , .... jak nik by nie korzystał z ich usług to by się wynieśli ale zawsze znajdzie się ktoś kto chce przez krópówki na saniach przejechać , ...to samo tyczy się scyrku i pilska, jak przestaniemy tam jeździć to może zastanowią się czemu i poprawią jakość swoich usług Edytowane 19 Luty 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 .... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć... Dziwne,podobnie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 To jest nas dwóch, zawsze z sporym zdumieniem słucham ludzi jak mówią że lubią tam pojechać... że tam ładnie jest...... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć... trzech :-) jeździłem tam za młodu( wiem ze stary jeszcze nie jestem ) z rodzicami i bardzo mile wspominam, ale teraz nie wiem czemu cos mnie odpycha zeby tam przyjechać zimą, bo latem lubie sobie pochodzić po górach bo ilość ludzi jest "względnie" mniejsza niż zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) odwalcie się od Zakopanego, od Krupówek i od Goroli nikt nikogo nikt niy zmuso do jezdzynio i łazynio po Krupówkach jak te barany myslące ze koń to zabawka .Bacowie to pasą owce a sonkami jezdzą Fiakrzy. Edytowane 20 Luty 2009 przez stiv Naruszenie zasad forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) To jest nas dwóch, zawsze z sporym zdumieniem słucham ludzi jak mówią że lubią tam pojechać... że tam ładnie jest...... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć... Nie dwoch a trzech (a w sumie czterech). Ladnie to tam bylo z jakies 100 lat temu, zanim baca i cepelia nie zaczely żądzic na Krupowkach. Poza sezonem to jeszce jest w miare normalnie (tylko kiedy to jest??) ale w sezonie to sie zastanawiam po co ludzie tam jada???? Bo na pewno nie odpoczac. Edytowane 19 Luty 2009 przez hotrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 To jest nas dwóch, zawsze z sporym zdumieniem słucham ludzi jak mówią że lubią tam pojechać... że tam ładnie jest...... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć... Pitolisz, bo trzech. ups, pięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 pięciu idiotów którym najlepiej wychodzi obrażanie innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Sam wyzywasz ludzi od idiotów. Przyganiał kocioł garnkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Wracałem dzisiaj od południowych sąsiadów i zahaczyłem o Zakopiec bo żona chciała coś przekąsić na Krupówkach i poczuć klimat:D:D po wyludnionej Słowacji.Po doniesieniach prasowych uważaliśmy na konie,powozy i pijanych baców,ale niestety także turyści są b.groźni;jakiś debil w landkrujrerze koło Bąkowo Zochyliny wjechał na chodnik i omało nas nie rozjechał,uskoczyłem w ostatniej chwili:mad: Na idiotów nie ma lekarstwa:mad:skuć mordę i tak mu zrobić by to pamiętał do końca swojego zasranego życia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi