Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Konie na Krupówkach

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mam okazję dosyć często być w Zakopanym i zdarza mi się szpetnie przeklinać na zaprzęgi jeżdżące dosłownie wszędzie!!! :mad:

Zobaczcie co stało się przed wczoraj na Krupówkach, bo jakiś idiota musiał przejechać się przez środek tłumu!

[YOUTUBE]I7PFBdEX16k[/YOUTUBE]

Gość pax53

a ten baca wczoraj w wiadomościach tłumaczył że wszędzie jest pełno tych turystów i nie da sie spokojnie pośmigać w puchu:D:eek:...za dużo tam jeżdzi ludzi,powinni zrobić strajk i wtedy konie z głodu grzebałyby po śmietnikach:p

kur...:mad: baca pewnie nabity koń pewnie też...

Biedny dzieciak, mam tylko nadzieję że na strachu i ewentualnie obtarciach się skończyło...

zakopiański baca z niczym innym się nie kojarzy tylko z najebanym gościem w regionalnym zazwyczaj brudnym i śmierdzącym stroju, a jedyne co ma sprawne to kalkulator w głowie który i tak liczy według jego logiki:mad:

Jak coś,zrzuci na konia! :mad: Tylko gdzie jego odpowiedzialność,kiedy wjeżdżał w tłum ludzi? :confused::mad: Nie raz się zastanawiałem,czemu pozwalają Bacom jeździć w takim tłumie...

No! a spróbuj im coś zabronić.... odważysz się...:eek:

Co było jak chodzili za podpisami w sprawie budowy zakopianki w Poroninie: babka co pomału już powinni się brać na górka stopowo godali ze kto podpise bydzie wisioł:eek::D

No! a spróbuj im coś zabronić.... odważysz się...:eek:

Co było jak chodzili za podpisami w sprawie budowy zakopianki w Poroninie: babka co pomału już powinni się brać na górka stopowo godali ze kto podpise bydzie wisioł:eek::D

Kask obowiązkowy i strój żółwia! :eek: Na Krupówkach rzecz jasna... Good lock!Baca rządzi i nic i nikt go nie ruszy!A kóń?Kóń nic nie winny,to cepry są winne,nawet temu,że mu zwieracz popuszcza... :eek:

Nie wiem ale jakoś mnie nie ciągnie do tego miasta - niby fajne, góry, narty ludzi w cholerę ... ale mnie jakoś tam nie po drodze - nie wiem dla czego ??? może właśnie z powodów takich jak na filmie i tego kalkulatora co Sławek pisał nie lubię być d... tak na beszczelnego jak to robią w Zakopcu

Nie wiem ale jakoś mnie nie ciągnie do tego miasta - niby fajne, góry, narty ludzi w cholerę ... ale mnie jakoś tam nie po drodze - nie wiem dla czego ??? może właśnie z powodów takich jak na filmie i tego kalkulatora co Sławek pisał nie lubię być d... tak na beszczelnego jak to robią w Zakopcu

To jest nas dwóch, zawsze z sporym zdumieniem słucham ludzi jak mówią że lubią tam pojechać... że tam ładnie jest...:confused:... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć...

jak by to był mój dzieciak to dziadowi był normalnie przypier...........lił

i jeszcze fiut próbował "kurtularnie" zmyć się jakby nigdy nic z miejsca wypadku:mad:

ale najpierw sprawdził czy czasem płozy nie uszkodzone :D, bo jakby coś było nie tak to trzeba by policje wezwać że narzędzie pracy zniszczyli :D,

.... jak nik by nie korzystał z ich usług to by się wynieśli ale zawsze znajdzie się ktoś kto chce przez krópówki na saniach przejechać :mad:,

...to samo tyczy się scyrku i pilska, jak przestaniemy tam jeździć to może zastanowią się czemu i poprawią jakość swoich usług

Edytowane przez 1973marcin

To jest nas dwóch, zawsze z sporym zdumieniem słucham ludzi jak mówią że lubią tam pojechać... że tam ładnie jest...:confused:... jakoś nie potrafię mimo szczerych chęci ich zrozumieć...

trzech :-) jeździłem tam za młodu( wiem ze stary jeszcze nie jestem :P ) z rodzicami i bardzo mile wspominam, ale teraz nie wiem czemu cos mnie odpycha zeby tam przyjechać zimą, bo latem lubie sobie pochodzić po górach bo ilość ludzi jest "względnie" mniejsza niż zimą:)

Gość stiv

odwalcie się od Zakopanego, od Krupówek i od Goroli nikt nikogo nikt niy zmuso do jezdzynio i łazynio po Krupówkach jak te barany myslące ze koń to zabawka .Bacowie to pasą owce a sonkami jezdzą Fiakrzy.

Edytowane przez stiv
Naruszenie zasad forum

Nie dwoch a trzech (a w sumie czterech).

Ladnie to tam bylo z jakies 100 lat temu, zanim baca i cepelia nie zaczely żądzic na Krupowkach.

Poza sezonem to jeszce jest w miare normalnie (tylko kiedy to jest??) ale w sezonie to sie zastanawiam po co ludzie tam jada???? Bo na pewno nie odpoczac.:confused:

Edytowane przez hotrok

Wracałem dzisiaj od południowych sąsiadów i zahaczyłem o Zakopiec bo żona chciała coś przekąsić na Krupówkach i poczuć klimat:D:D po wyludnionej Słowacji.Po doniesieniach prasowych uważaliśmy na konie,powozy i pijanych baców,ale niestety także turyści są b.groźni;jakiś debil w landkrujrerze koło Bąkowo Zochyliny wjechał na chodnik i omało nas nie rozjechał,uskoczyłem w ostatniej chwili:mad::mad:

Na idiotów nie ma lekarstwa:mad:skuć mordę i tak mu zrobić by to pamiętał do końca swojego zasranego życia..