JC Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Dzisiaj jest 7. dzień opadów non stop śniegu w Beskidach! Dawno tak nie było Macie ciekawe zdjęcia obrazujące "nadmiar" śniegu? Edytowane 19 Luty 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 I po trzech latach śniegowej posuchy nastąpi siedem lat tłustych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 I po trzech latach śniegowej posuchy nastąpi siedem lat tłustych. Oby .. bo w tym roku mam pecha do wyjazdów, normalnie był bym 2x wiecej niż byłem.. a zima ostrzejsza niż w zeszłych latach, zrządzenie losu, fatum nie wiem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 cienkow - oapdow sniegu dzien 2 /zaledwie/ a i prosze ... slupki maja lekko liczac ze dwa metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 a i prosze ... slupki maja lekko liczac ze dwa metry cos sie zrobilo fotce ... poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 U mnie pada codziennie - z roznym natezeniem ale czesciej jak cholera - od chyba polowy zeszlego tygodnia albo i wczesniej. Sniegu jest juz za duzo :eek: tzn na stokach w calej okolicy w brud, ale na drogach coraz gorzej z dojazdami, szczegolnie w moje wioskowe gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 nawet na nizinach jest bialo-tez dawno tu nie było tak bialo-trzesie mnie i mam doline ze w tym roku niegdzie nie wyjade-wszystko w łebbbbb dostalo-kazdy plon-Kazdy ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 U mnie pada codziennie - z roznym natezeniem ale czesciej jak cholera - od chyba polowy zeszlego tygodnia albo i wczesniej. Sniegu jest juz za duzo :eek: tzn na stokach w calej okolicy w brud, ale na drogach coraz gorzej z dojazdami, szczegolnie w moje wioskowe gorki Masz górki za domem ? O matko jak ja Ci zazdroszczę Chętnie bym się zamienił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Raczej pagorki i wzgorki (ok 500 - 600 m n.p.m.) ale drogi ktore nie sa do gory albo na dol to na lekarstwo. I na narty blisko wzglednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Jak się nie odśnieża,to tak później jest:(tam jest auto...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Dżony - Twoje ;) Chcesz aby plug Ci je odsniezyl :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Dżony - Twoje ;) Chcesz aby plug Ci je odsniezyl :eek: No aż takim leniem to nie jestem ,zwłaszcza,że to ja niemal zawsze wożę ekipę-tzw.Klub Eksperta... Może ktoś zgadnie co tam stoi? Edytowane 19 Luty 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Dzis Poznan caly biały-ale auto jeszcze do poznania wiec nie jest zle-spadło około 10cm co na Poznan mega wynik;) Od przyszlego tygodnia odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi