1973marcin Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 http://wiadomosci.onet.pl/1919392,11,item.html wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Własnie miałem dodawać wiadomość ( wielka tragedia... miała 26 lat ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 :mad:szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 By to szlag! Aż trudno uwierzyć!Wielka strata dla naszego sportu. Współczuję rodzinie i bliskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 dodalismy 2 takie same tematy...eh no szkoda jak czlowiek odchodzi........ ja mam swoją opinie dot, śmierci w tak młodym wieku i uwazam jednak ze "to byly specyfiki" wiem ze nie powinienem o tym mowić ale coraz częściej widać że młodzi umierają...a to z pewnością nie od kurczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Zawsze BOLI jak odchodzą MŁODZI:mad:-wygląda na zator Do du.....!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 bardzo przygnębiająca wiadomość . Kamila zawsze zostanie w mojej pamięci jako wspaniała sportsmenka , niezwykle pogodna i radosna osoba . Aż nie moge w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Mnie się wydaje że to nie ten czas na ferowanie takich ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Bidusia, całe życie było przed nią i nie jeden medal:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą [*] Łączę się w żalu z rodziną i bliskimi. Wielka strata... Edytowane 19 Luty 2009 przez SKIer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 ja mam swoją opinie dot, śmierci w tak młodym wieku i uwazam jednak ze "to byly specyfiki" wiem ze nie powinienem o tym mowić ale coraz częściej widać że młodzi umierają...a to z pewnością nie od kurczaków Tego się nigdy nie dowiemy . I jak mam byc szczery nie chciałbym się dowiadywać. Podobnie było kilka lat temu po śmierci Joachima Halupczoka. Nic jednak nie zmieni faktu : żal wielki po Wielkiej Sportsmence. Wiele jeszcze było przed nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Jeszcze niedawno spotkałem ją w Spale na obiadku - była uśmiechnięta i wyluzowana. * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 za młoda była coraz czesciej zawały u młodych:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 za młoda była coraz czesciej zawały u młodych:mad: No właśnie,zastanawiam się co jest grane? Ostatnio jest dość sporo przypadków tajemniczej śmierci wśród młodych sportowców... Nie chcę sugerować,ale czy to nie jakiś nowy "specyfik"? :eek: Ostatnio np.było dość sporo przypadków wśród piłkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 tu zaczynają się pojawiać nowe wątki http://sport.onet.pl/0,1248733,1920149,wiadomosc.html a jeszcze wczoraj to była okazem zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 tu zaczynają się pojawiać nowe wątki http://sport.onet.pl/0,1248733,1920149,wiadomosc.html a jeszcze wczoraj to była okazem zdrowia Mnie tak zastanawiają te wakacje w Egipcie i nurkowanie... niewiele trzeba,żeby napytać sobie biedy,zwłaszcza,że ona wyciskała na treningach z siebie wszystko... Nie ma co gdybać,ale tak sobie myślę,że może trochę zlekceważyła pewne zasady,albo lekarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi