patryk94 Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Witam jestem zaiteresowany kupnem bagażnika na narty dachowego , takie kleszcze. ale jest problem belki w moim aucie mają szerokość 6,5cm prosze o pomoc . Moze znacie model ifirme bagaznika który będzie dobry . zalezy mi na czasie . cena do 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 najprościej będzie podjechać do jakiegoś sklepu (norauto, washmaster czy coś podobnego) i na miejscu coś przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Witam jestem zaiteresowany kupnem bagażnika na narty dachowego , takie kleszcze. ale jest problem belki w moim aucie mają szerokość 6,5cm prosze o pomoc . Moze znacie model ifirme bagaznika który będzie dobry . zalezy mi na czasie . cena do 200zł do tej ceny zapomnij:) nie ma szans jeżeli chcesz kupić dobry bagażnik to zapomnij:) tym bardziej ze to są belki a moze podasz model auta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 w tej cenie to kupisz łapy do belek - wszystko zależy jeszcze od modelu samochodu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 ale on chce tylko ten uchwyt do nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 tej szerokości uchwyt - to chyba jedynie Fapa lub Thule - i sklepy z osprzętem motoryzacyjnym tak jak pisał Marcin - Norauto itd itp - ja coś takiego mam wolnego w garażu ale zdecydowanie węższe - gdyby się decydował zobaczyć zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 ale no 6,5 cm to yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to chyba czołg jakis:D jedyne co to wydaje mi sie ze fappa thule i taurus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk94 Napisano 19 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Ja ma toyote rav4 2004 ze stanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 W takim razie przykro mi - musisz szukać w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2009 Ja ma toyote rav4 2004 ze stanów napisz PW do SB on też ma RAvke ale nie z jułesej moze cos poradzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi