amberka Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Temat średnio narciarski, ale pomyślałam sobie że im więcej osób pozna tą historię tym lepiej. Od razu zaznaczam, że nie dotyczy ona osoby mi nieznanej, a dziecka mojej koleżanki. Nie będę się rozpisywać. Każdy zainteresowany może wejść sobie tu: http://www.wiktoria.boo.pl/ trzymajmy kciuki za małą Wikusię, żeby kiedyś założyła narty i dowiedziała się co to za przyjemność z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 ...trzymajmy kciuki za małą Wikusię, żeby kiedyś założyła narty i dowiedziała się co to za przyjemność z jazdy. wszystko będzie dobrze tu jest mój syn jak się urodził a tu w tym roku na nartach więc trzeba mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Asia, Marcin.... dla mnie jesteście wielcy... Dużo, dużo szacunku dla Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi