Thiele Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Witam Wszystkich! Jest to mój pierwszy post, choć już wiele razy przeglądałem to forum.Pierwszy raz z nartami miałem styczność w te ferie w Bukowinie.Piękna sprawa,choć nauka byla ciężka,ale instruktor był wytrzymały . I teraz moje pytanie, gdzie mogę z żoną (też początkująca)wyjechać na weekend, aby pojeździć na łatwych trasach z mniejszą ilością innych narciarzy.Jestem z Sosnowca i interesują mnie stoki gdzieś w Beskidach.Polecono mi też Jablunkov.Jakie są Wasze typy.Dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 przy tych opadach to ciezko powiedziec gdzie sie postaraja i bedzie stok przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Wybierz się od Oravska Lesna nie jest to najbliżej od Sosnowca, ale jest wyciąg krzesełkowy i łagodnie szerokie niebieskie trasy- poleca i gwarantuję że będziecie zadowoleni:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi