JC Napisano 17 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Zdjęcia z włoskiego ośrodka narciarskie Paganella - Andalo w Trentino http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=550&g_numer_zdj=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagyma Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Piękne zdjęcia, Sądząc po infrastrukturze Paganella warta polecenia, czy tak? Tam właśnie planuję skierować swoje narty na przełomie marca i kwietnia... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Jacku a byłes na trasie na której trenują tam chłopaki z U.S Ski Teamu ?? Masz jakieś fotografie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdmix Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Zdjęcia z włoskiego ośrodka narciarskie Paganella - Andalo w Trentino http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=550&g_numer_zdj=1 Bardzo ładne zdjęcia. Czy jest to dobra miejsce dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Czy jest to dobra miejsce dla dzieci? Możesz spokojnie jechać z dziećmi, będą zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianek Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Andalo - Paganella to raczej niskie Dolomity i na przełomie marca, kwietnia może być z warunkami już nieco gorzej, np. rano silne oblodzenie tras. Do Andalo na pewno będzie już trzeba zjechać gondolką. Ośrodek niezły, miasteczko piękne, ale o tej porze roku ja osobiście wybrałbym wyższe Dolomity, np. Madonna lub rejon Tre Valli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Andalo - Paganella to raczej niskie Dolomity i na przełomie marca, kwietnia może być z warunkami już nieco gorzej, np. rano silne oblodzenie tras. Do Andalo na pewno będzie już trzeba zjechać gondolką. Ośrodek niezły, miasteczko piękne, ale o tej porze roku ja osobiście wybrałbym wyższe Dolomity, np. Madonna lub rejon Tre Valli. Bez przesady, byłem tam parę razy w tym okresie, i żadnych problemów z warunkami do jazdy na nartach nie było. Te niskie Dolomity jak piszesz, nie są wcale takie niskie;) Andalo z którego startujesz leży na 1050 npm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carverfan Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Bez przesady, byłem tam parę razy w tym okresie, i żadnych problemów z warunkami do jazdy na nartach nie było. Te niskie Dolomity jak piszesz, nie są wcale takie niskie;) Andalo z którego startujesz leży na 1050 npm. Kolego Peszkod, Jak nie sprawi Ci to kłopotu i znajdziesz chwilę czasu - opisz mi proszę Andalo i Paganellę - byłeś tam kilka razy więc śmiało można polegać na Twoich spostrzeżeniach Pozdrawiam PS. Fotki robią wrażenie... Czuję że nie będę żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi