Raceman Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 to My wszyscy walymy w kocioł?:D Figo a kto wie może anonimowy?:D bo jo wchodza do sklepu i godom nazywam sie Stanieczko Bartłomiej i po proszę 1 litr wódki a slepowa godo dlaczego sie pan przedstawił jo na to bo nie jestem anonimowym alkoholikiem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 to My wszyscy walymy w kocioł?:D Figo a kto wie może anonimowy?:D bo jo wchodza do sklepu i godom nazywam sie Stanieczko Bartłomiej i po proszę 1 litr wódki a slepowa godo dlaczego sie pan przedstawił jo na to bo nie jestem anonimowym alkoholikiem:D:D Ja jak wchodzę i mówię nazwisko to mówi mi, że w pięciolitrowych dzisiaj tylko woda A tak naprawdę - na trzeźwo bym nie zjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Ja jak wchodzę i mówię nazwisko to mówi mi, że w pięciolitrowych dzisiaj tylko woda A tak naprawdę - na trzeźwo bym nie zjechał No to teraz rozumiem dlaczego mimo późnego "startu" najpierw wizyta w górnej knajpie. Jesteś usprawiedliwiony,strach paraliżuje. Trzeba go jakoś przezwyciężać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 No to teraz rozumiem dlaczego mimo późnego "startu" najpierw wizyta w górnej knajpie. Jesteś usprawiedliwiony,strach paraliżuje. Trzeba go jakoś przezwyciężać. True, true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 hello Szybko zaiwanialiscie. Ponizej 15 s. to niczym druga predkosc kosmiczna. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 To są czasy z pierwszego pomiaru.Pózniej tak sie wszystko wyrównało,że ''liczydło'' nie było w stanie wychwycić róznic czasowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Tak 15 sekund ale za to technicznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi