1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Nie chcieli dać ze względu na wiek czy po prostu brakło? Ja bym Jej oddał swój chętnie,byle dziecko było szczęśliwe. Mógł też to zrobić SB może mała by nie rżnęła "prosto" do celu jak On. Tylko jak każdy porządnie nartujący łukami między bramkami :D:D. w lipcu będzie miała dopiero 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Galerie z zawodów Zmowej Gali 2009 Tu możecie zobaczyć zdjęcia z Zimowej Gali Zakopane 2009. http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=552&g_numer_zdj=1 http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=551&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Co Wy kurka wszyscy spać nie możecie czy co ? Ja wiem ,że noc jest od spania jak d... od ...nia Ale żeby w połednie (czyli po 5-tej) dalij spać :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Jestem za!! Gdzieś tutaj Nic nie narzucam, możecie sobie wybrać Już wybrałem! W sobotę wieczorem melduję się na kwaterze w Bad Hofgastein. Ktoś się przyłączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Tu możecie zobaczyć zdjęcia z Zimowej Gali Zakopane 2009. http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=552&g_numer_zdj=1 http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=551&g_numer_zdj=1 Jacku a masz może wyniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Jacku a masz może wyniki:) Jeszcze nie, ale czynię starania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 ...mała potem się popłakała jak jej nie chcieli dać numerka startowego (ryczała prawie godzinę)... Właśnie słyszałem jak prowadzący zapowiadał że zapisy od godziny 11:30 i że start w zawodach od 16... (niedosłyszałem) ale od nastu lat i byłem zdziwiony bo: Zachęcam do zabrania na zawody dzieci, bo trasa łatwa, a zabawa świetna! A ja wybierałem się z Córką(7 lat) bo miała ochotę wystartować w zawodach i na szczęście się w ostatniej chwili rozmyśliła bo bym miał taką samą "jazdę" jak Marcin:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Właśnie słyszałem jak prowadzący zapowiadał że zapisy od godziny 11:30 i że start w zawodach od 16... (niedosłyszałem) ale od nastu lat i byłem zdziwiony bo: A ja wybierałem się z Córką(7 lat) bo miała ochotę wystartować w zawodach i na szczęście się w ostatniej chwili rozmyśliła bo bym miał taką samą "jazdę" jak Marcin:eek: SB ja nie miałem wpływu aa to! W poprzednich edycjach dzieci startowały! Nie wiem dlaczego teraz nie mogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 SB ja nie miałem wpływu aa to! W poprzednich edycjach dzieci startowały! Nie wiem dlaczego teraz nie mogły. No ja wiem, też mnie to zdziwiło:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 SB ja nie miałem wpływu aa to! W poprzednich edycjach dzieci startowały! Nie wiem dlaczego teraz nie mogły. wszystko dobrze się skończyło dostała naklejki, płyte z nagrody, i przyjęła tłumaczenie że gwaizdą było by wstyd jakby im 10 letnia dziewczynka "dup.. skopała":D a jak się już uspokoiła to skomentowała to: to niech się uczą jeździć to im nie będzie wstyd bo nie przegrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 (edytowane) Tu możecie zobaczyć zdjęcia z Zimowej Gali Zakopane 2009. http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=552&g_numer_zdj=1 http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=551&g_numer_zdj=1 Posikałem się z zachwytu - nikt mi nigdy tak za.. ładnego zdjęcia nie zrobił http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=551&g_numer_zdj=11 JC moim BFN : Bogiem Fotografii Narciarskiej Edytowane 3 Marzec 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Posikałem się z zachwytu - nikt mi nigdy tak za.. ładnego zdjęcia nie zrobił http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=551&g_numer_zdj=11 JC moim BFN : Bogiem Fotografii Narciarskiej Teraz to pojechałeś ... :eek: BFN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Tu możecie zobaczyć zdjęcia z Zimowej Gali Zakopane 2009. Fotki baardzo fajne mam nadzieje że jest szansa dostać kilka w dobrej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Fotki baardzo fajne mam nadzieje że jest szansa dostać kilka w dobrej rozdzielczości Ooo ja też bym poprosił !! Zrobię sobie kalendarz z tą moją fotką. MAŁO: fototapetę sobie walnęłą i będę się ślinił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 O ile dobrze rozpoznalem, a wydaje mi sie ze dobrze to Senoir z Pawlowic prezentuje sie wzorowo w skrecie. Pelen Szacunek i Uzananie. Piekne ujecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Widzę,że imprezka się udała!Fajne fotki! Gratuluję dla Racemana i Marcina! No cóż,już żałuję,choć równie przyjemnie spędziłem dzień.Mam nadzieję,że następnym razem się pojawię i będę miał zaszczyt Was poznać oraz wspólnie poszusować.Five o'clock-i przyjechały i nie było szans zebrać ekipy,ale następnym razem pojadę choćby sam! Pozdrowionka dla całej ekipy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 A czy My tzn ja i 1973Marcin dostaniemy coś od Bobka za wzorową reklamę Dynastara?? Nie wiem może po małym upominku lub moze coś innego ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 Gratulacje dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2009 A czy My tzn ja i 1973Marcin dostaniemy coś od Bobka za wzorową reklamę Dynastara?? Nie wiem może po małym upominku lub moze coś innego ? :D Bobka gdzie wywialo, ani widu, ani slychu juz od dluzszego czasu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Fotki baardzo fajne mam nadzieje że jest szansa dostać kilka w dobrej rozdzielczości i ja się dołączę z taką prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 A czy My tzn ja i 1973Marcin dostaniemy coś od Bobka za wzorową reklamę Dynastara?? Nie wiem może po małym upominku lub moze coś innego ? :D Mały wp....ol dostaniecie:D:D Bo ten miejscowy był kumplem Bobka i mał wygrac a Bobek maił miec telefon:D:D:D(żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Nooo proszę ale texcik...A może cholera Cie bierze że niebyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Nooo proszę ale texcik...A może cholera Cie bierze że niebyłeś? a czemu nie był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 A co z tymi wynikami tego szaleńczego zjazdu ? Czy Gala Gwiazd olała skionline ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 sam widziales poziom gwiazd, procz Tomka Iwana to raczej oni raczkuja z drugiej strony czy byly tam wogole jakies gwiazdy procz NAS:D:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi