mysiauek Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Tak apropos, to ilu nas było i kto, bo kilka osób widziałem z wyciągu z naklejkami skionline.pl , a nie były przeze mnie "zidentyfikowane":) O i były osoby bez naklejki na kasku ... i nie ma ich na zdjęciach ... Jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 to co panowie i panie może jakieś wyniki z tego testu porównawczego nart ujrzą światło dzienne? swoją drogą gratuluję świetnej zabawy w witowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Będzie jakaś galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Będzie jakaś galeria? I lista zajętych miesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 to co panowie i panie może jakieś wyniki z tego testu porównawczego nart ujrzą światło dzienne? Jak Ci się jechało? fajnie... świetnie... bardzo dobrze.... mniej więcej na to pytanie padały takie odpowiedzi... Po prostu testerzy to zwykli śmiertelnicy, przeciętni zjadacze nart generalnie niczym nie odróżniający się na stoku od ogółu, niestety specjaliści od wynurzeń na temat technik jazdy, kopów i faz skrętu i przyśpieszeń w nich nie pojawili się na stoku... ...czyżby mieli coś do ukrycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Nagrody jakieś były? W zeszłym roku moja córka wygrała komplet Odlo:) do Racemana to tera trzeba Bond, Jems Bond mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Jak Ci się jechało? fajnie... świetnie... bardzo dobrze.... mniej więcej na to pytanie padały takie odpowiedzi... Po prostu testerzy to zwykli śmiertelnicy, przeciętni zjadacze nart generalnie niczym nie odróżniający się na stoku od ogółu, niestety specjaliści od wynurzeń na temat technik jazdy, kopów i faz skrętu i przyśpieszeń w nich nie pojawili się na stoku... ...czyżby mieli coś do ukrycia? no to prosta sprawa. pierwsze miejsce zajęła narta X , która uzyskała 3 opinie "fajnie się jechało" i jedną "świetnie". drugie zaszczytne miejsce przypadło narcie Y, po skonsumowaniu której czterech testerów udzieliło odpowiedzi "jazda była bardzo dobra" itd nareszcie można by coś było zrozumieć, gdyż mówienie o autokinetyce narty powoduje, że ręce mnie bolą od sięgania po słownik kopalińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 (edytowane) do Racemana to tera trzeba Bond, Jems Bond mówić Nie no Marcin byle nie Głąb ... Wiel Głąb:D. A co do testów to najbadziej nerwowa i nie wybaczajaca Voelkl (moim zdaniem oczywiście , co nie jest minusem u Volkla) Dynastar Omeglass 06/07 bardzo stabilna ,Stockli Laser przyjazna lekka(sklepówka), Omeglass WC 08/09 bardzo szybkie ze skrętu w skręt i niesamowicie przyspiesza Edytowane 2 Marzec 2009 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Fajnie bylo tak ponartowac z wami:) w wiekszym gronie, juz mi tego brakuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Tak apropos, to ilu nas było i kto, bo kilka osób widziałem z wyciągu z naklejkami skionline.pl , a nie były przeze mnie "zidentyfikowane":) Ja "zidentyfikowałem" : Bończa,1973marcin,gregre0,Raceman,mysiauek,SB,Wituś,SKIer,wojtus81,JC (kolejność przypadkowa) jeśli kogoś z "naszych" pominąłem to sorry ponadto: Agnieszka (z naczelnego dowództwa),brat Witusia,duża część familii Racemana (razem 5 osób),z Mysiaukiem dwie osoby,( jedna nienartująca wczoraj),wojtuś 81 miał też apetyczne towarzystwo w postaci 3(słownie trzech )panien, żona gregre0,nie wiem ile osób było z 1973marcin-em i tutaj też nikogo nie chciałem pominąć jeśli jednak tak sie stało to sorry wychodzi na to ,że tylko SKIer był solo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 nie wiem ile osób było z 1973marcin-em Marcin był z żoną i pociechą(oboje nie nartowali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Marcin był z żoną i pociechą(oboje nie nartowali) Dlatego,że nie nartowali to mi "umknęli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Choć by świnie z nieba leciały to na następnej imprezie jestem napewno:):) oczywiście jeśli zostanę wpuszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Choć by świnie z nieba leciały to na następnej imprezie jestem napewno:):) oczywiście jeśli zostanę wpuszczony Wstęp wolny, wjazd na parking szybki z kręceniem bączków po parkingu:D- zalecany przyjazd godzina 8:00 po to co by nie poprzestawiać innych samochodów podczas ceremonii kręcenia bączków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 a moze sie gdzies w niedziele spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 a moze sie gdzies w niedziele spotkamy Jestem za!! Gdzieś tutaj Nic nie narzucam, możecie sobie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 z Mysiaukiem dwie osoby,( jedna nienartująca wczoraj) Oooo spora nieprawda !! Wręcz potforne kłamstwo Na początku nienartująca a potem szczerze żałująca, że od razu się nie zapisała i założyła krótkie nartki i jeździła jeszcze ho ho ho Ogólnie bardzo udana impreza - tylko jakoś Bończy nie załapałem chyba ... Jakby ktoś za dwa tygodnie spędzał weekened na Rusińskim - będę, o ile pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Jestem za!! Gdzieś tutaj Nic nie narzucam, możecie sobie wybrać no ja tam już w sobotę wyjeżdżam... tak długo już dawno w Polsce nie byłem (to już tydzień )... przyjedźcie !!!! i mam wolne miejsca w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 SB jak zorganizujemy taki wyjazd na 3 dni (w moim przypadku piatek + weekend lub Weekend + poniedzialek to sie pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 (edytowane) Marcin był z żoną i pociechą(oboje nie nartowali) jeździły obie a mała potem się popłakała jak jej nie chcieli dać numerka startowego (ryczała prawie godzinę) potem poszły na te opony i jeszcze dwoje znajomych Edytowane 2 Marzec 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Oooo spora nieprawda !! Wręcz potforne kłamstwo Na początku nienartująca a potem szczerze żałująca, że od razu się nie zapisała i założyła krótkie nartki i jeździła jeszcze ho ho ho Ogólnie bardzo udana impreza - tylko jakoś Bończy nie załapałem chyba ... Jakby ktoś za dwa tygodnie spędzał weekened na Rusińskim - będę, o ile pogoda dopisze. Od Ciebie miałem info,że nie nartująca,jestem więc usprawiedliwiony. A Bończa musiał się ewakuować bardzo wcześnie. Rodzina i zdrowie najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Ogólnie bardzo udana impreza - tylko jakoś Bończy nie załapałem chyba ... Bończa przybył na stok ja Ty miałeś środek nocy i o błogim świecie nie wiedziałeś, a opuścił stok(powody osobiste) jak się budziłeś(godzina 11) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Od Ciebie miałem info,że nie nartująca,jestem więc usprawiedliwiony. No wiem wiem - mea culpa A Bończa musiał się ewakuować bardzo wcześnie. Rodzina i zdrowie najważniejsze. Szkoda, szkoda, no trudno, co zrobić Bończa przybył na stok ja Ty miałeś środek nocy i o błogim świecie nie wiedziałeś, a opuścił stok(powody osobiste) jak się budziłeś(godzina 11) Co Wy kurka wszyscy spać nie możecie czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 Co Wy kurka wszyscy spać nie możecie czy co ? Jeśli chodzi o narty to wszystkie potrzeby fizjologiczne idą weg(spanie jedzenie...ect...), a zresztą jak dla mnie godzina 7 z minutami nawet w niedzielę jest ostateczną od zerwania się z wyra- o 8 zaczyna się Alpenpanorama i tego nie można przegapić, bo to live i powtórek ni ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2009 jeździły obie a mała potem się popłakała jak jej nie chcieli dać numerka startowego (ryczała prawie godzinę) potem poszły na te opony i jeszcze dwoje znajomych Nie chcieli dać ze względu na wiek czy po prostu brakło? Ja bym Jej oddał swój chętnie,byle dziecko było szczęśliwe. Mógł też to zrobić SB może mała by nie rżnęła "prosto" do celu jak On. Tylko jak każdy porządnie nartujący łukami między bramkami :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi