dareklewandowski Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ale Wam zazdroszczę,ja w pracy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ale Wam zazdroszczę,ja w pracy:mad: Nie ty jeden. Wzorem toku myślenia SB wszystkim co dziś razem nartują pod barwami skionline trzeba dać bana na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Tak dzisiaj potrenują a jutro zgarną nagrody:mad: ja się tak nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 To ja się też przyłączę do życzeń dobrej zabawy... Jak się w ten weekend gdzieś wyrwę, to tylko na pobliski basen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Tak dzisiaj potrenują a jutro zgarną nagrody:mad: ja się tak nie bawię Ty rejs nie marudz:p bo pewno z bratem tają broń na te zawody szykujecie i narty od 4 dni robicie specjalnie na te zawody :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 No i jak jest ? Co z relacją live ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ja spędziłem cały dzień w Witowie biegając z aparatem i kamerą po stoku. Niestety nikogo z Naszych nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ja spędziłem cały dzień w Witowie biegając z aparatem i kamerą po stoku. Niestety nikogo z Naszych nie spotkałem bo mnie klienci już któryś z kolei raz zostawili :-))) samotnie, więc szukam motywacji do przyjazdu na 1 dzień z Warszawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 No trąci mi to amatorszczyzną.Czyzby nikt laptopa nie miał?chyba,że towarzystwo mocno pochlało i wode z termy wypija .I wcale Wam nie zazdroszcze,bo tez mam świetna zabawe.O 1954 czasu lokalnego zacząłem załadunek LFIF. Jest po prostu super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 No trąci mi to amatorszczyzną.Czyzby nikt laptopa nie miał?chyba,że towarzystwo mocno pochlało i wode z termy wypija .I wcale Wam nie zazdroszcze,bo tez mam świetna zabawe.O 1954 czasu lokalnego zacząłem załadunek LFIF. Jest po prostu super:D czyżbyś znowu zwiedzał bezkres oceanu? pochwal się gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Trochę mnie dzisiaj zmartwiły te obrazki z kamerek na podhalu, takiej masy ludzi dawno nie było :eek: Mimo to jutro 8 rano jestem w Witowie i choćbym miał tylko raz zjechać to i tak będę happy Mam tylko nadzieję że z frekwencją forumowiczów nie będzie jak ostatnio... Do zobaczenia na stoku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Mam tylko nadzieję że z frekwencją forumowiczów nie będzie jak ostatnio... I że 8 rano to stacja Witów, a nie łazienka in your home:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 A zostaje ktoś dłużej niż do niedzielnego wieczoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 A zostaje ktoś dłużej niż do niedzielnego wieczoru ? Ja nie zostaję Dopiero się ubieram i jadę po SB i Witusia. Mam nadzieję przed 9:00 być na parkingu we Witowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Ja nie zostaję Dopiero się ubieram i jadę po SB i Witusia. Mam nadzieję przed 9:00 być na parkingu we Witowie. No to rusz dupę, długo mam czekać, dobrze że Cię obudziłem:p Powiem wam że bariera psychiczna żeby się przełamać i pojechać w miejsce gdzie jest jedno krzesło jest straszna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Nasi Górą Skionline Wiadomość z ostatniej chwili witowie na zawodach nasi czyli forumowicze wygrali 1.Raceman 2.miejscowy .3Marcin1973 kobiety 1.Córka Racemana potem reszta GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Wiadomość z ostatniej chwili witowie na zawodach nasi czyli forumowicze wygrali 1.Raceman 2.miejscowy .3Marcin1973 kobiety 1.Córka Racemana potem reszta GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!:D Rozwala mi klatę z dumy. To tak jak bym ja wygrał. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 ZARABISCIE !!! :D:D Widac ze sie Rejsowi M. noga poskladala odpowiednio. Brawo, brawo, brawo !!! Marcin Tez :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 No to gratulacje! I pokłony szacunku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Gratulacje Dla Całej Rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Gratulacje i oklaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Ale było spotkanie Ale było spotkanie. Ci którzy nie byli niech żałują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 A nada ktoś imiona osobom na drugim zdjęciu ? Nie wszystkich poznaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Marcin szedł jak przecinak:D:D, niecałe kilka dziesiątek sekundy za jakimś facetem na 1:D:D PS. Spotkanie super ( wiadomo-ludzie się liczą) i dziękuję Wszystkim Wam oraz Jackowi za dobre słowo......SB Tobie tyż:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi