mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 No to Rusin-Ski. Może nie będziemy o 9 ale niedługo później Marcin wyślij mi swój numer na PMa bo nie mam zapisanego po naszym spotkaniu na BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 w piątek jak zajedziemy i coś zjemy będziemy jeździli w czerwiennym http://www.czerwienneski.pl/ , sobota rusin ski potem termy i może wieczorem jeszcze narty a w niedziele od rana witów:D, mój numer 501653229 jakby jeszcze ktoś był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 dobra to jak by mnie na narty dopuścili to co gdzie w sobote? bo sie pogubiłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 dobra to jak by mnie na narty dopuścili to co gdzie w sobote? bo sie pogubiłem:D wszędzie będziemy chyba tylko w nie w białce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 acha słychać was będzie juz od krakowa? jak bóg da i lekarze nie będą sie czepiać to jestem w sobote:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 sobota rusin ski potem termy A jakie termy i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 A jakie termy i gdzie ? raczej te w szaflarach trochę tańsze niż w bukowinie http://www.termypodhalanskie.pl/pl,cennik http://www.termabukowina.pl/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 raczej te w szaflarach trochę tańsze niż w bukowinie http://www.termypodhalanskie.pl/pl,cennik http://www.termabukowina.pl/cennik.html W Szaflarach i tańsze i bliżej Witowa (to za) nie mają niestety jeszcze sauny (to przeciw) ...ale ja i tak bym wybrał te w Bukowinie. Niestety nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 Ja tam byłem w saunie - tej parowej. Też nieźle daje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 W Szaflarach i tańsze i bliżej Witowa (to za) nie mają niestety jeszcze sauny (to przeciw) ...ale ja i tak bym wybrał te w Bukowinie. Niestety nie tym razem. sauna w szaflarach jest i to w cenie biletu co prawda tylko parowa ale jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 a jakis konkretny namiar na ten rusin ski bo tam jeszcze nie bylem a nawigacja mnie bedzie prowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 a jakis konkretny namiar na ten rusin ski bo tam jeszcze nie bylem a nawigacja mnie bedzie prowadzic? http://maps.google.pl/maps?f=q&source=embed&hl=pl&geocode=&q=Bukowina+Tatrza%C5%84ska+wierch+rusi%C5%84ski&sll=49.344362,20.12558&sspn=0.080077,0.22316&ie=UTF8&ll=49.408293,20.134506&spn=0.320267,0.892639&z=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 a mozecie jeszcze napisac czy jest tam krzeslo i jak dlugi jest ten wyciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 a mozecie jeszcze napisac czy jest tam krzeslo i jak dlugi jest ten wyciag Nowa, podgrzewana, 4 osobowa kanapa o długości ok 1 km. Co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 wiem juz wszystko co mi bylo potrzebne Jacku, do poludnia w sobote na rusin ski a wieczorna jazda w witowie gdzie mam kwatere:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 oł je - podgrzewana kanapa !! Wojtus81 to do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 to do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 to do soboty no i niedzieli w witowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 No to Moi Drodzy : do zobaczenia jutro na Rusin-Ski - na pewno nie przed 11.00 i do zobaczenia w Witowie w niedzielę -JC nie rozdaj wcześniej wszystkich stickerów !! Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 Miłej imprezki życzę! Niestety mnie to ominie... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2009 Bawcie się dobrze... mnie też ominie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 I mnie tez:( Niedziela pracująca:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 koncze wlasnie sniadanie i jade na rusin ski a jutro witow:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 koncze wlasnie sniadanie i jade na rusin ski a jutro witow:D A ja idę na śniadanie, a potem Witów, a jutro tez Witów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 A ja idę na śniadanie, a potem Witów, a jutro tez Witów 9:16 śniadanie:eek: i dopiero na stok? kompletny brak dyscypliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi