johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Hej! Widzę, że się duuuże grono uczestników szykuje na spotkanie skionline.pl. Mam taką propozycję: w celu "rozjeżdżenia się:)" przed zawodami w Witowie, które są w niedzielę 1.03, proponuje dla chętnych sobotnim rankiem wyjazd na Kasprowy. Warunki są już rewelacyjne i jeśli pogoda dopisze może być fajna jazda. Propozycja fajna,chciałbym wreszcie zaliczyć ten Kasprowy! Ale jeśli będę to na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Pokój w Witowie zarezerwowany, więc przyjeżdżamy zrobić nieco więcej tłoku na stoku. Jadę w czwartek po południu z w-wy i będę miał ze dwa miejsca wolne więc jak by ktoś miał problem z transportem niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 to szykuje nam sie niezla imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 A jakiś hotelik w Witowie ? Może ktoś ma coś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 zawody są w niedziele , gdzie będziecie jeździć w sobote bo witów na 2 dni to chyba nie dokońca najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 to moze sie gdzies zgadajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 A co to za zawody w tym witowie 1.03 i gdzie zapisy i o której?? i co jak ;-) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 (edytowane) A co to za zawody w tym witowie 1.03 i gdzie zapisy i o której?? i co jak ;-) Pozdrawiam!! Tutaj w poście nr 50 JC zawarł wszystkie niezbędne info. To tylko kilka postów wcześniej:rolleyes: było napisane. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8482&page=3 i jeszcze tutaj w poście nr 23 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8482&page=2 Edytowane 24 Luty 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2009 Hejka ja jestem w sobotę od prawie rana - trochę się podleczyłem ... może ze dwa razy zjadę Szkoda, że zawody w niedzielę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Hejka, czy możemy się dogadać gdzie jeździmy w sobotę a gdzie w niedzielę ? Propozycja: sobota: Jurgów niedziela: Witów i start w "zawodach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Ja w sobotę i niedzielę Witów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 (edytowane) Jurgów to nie za dobry pomysł - będzie sporo ludzi od ok. 11 tej. Ja się nastawiam na Kasprowy do południa, jeśli pogoda dopisze, a jeśli nie to może Vitanova (mało ludzi). Chyba, że ta impreza w Witowie zaczyna się w sobotę od rana, więc wtedy Witów. Edytowane 25 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Czyli wszyscy w niedziele w Witowie. JC masz możejeszcze jakieś naklejki skionline.pl ? Tak przy okazji osobiście bym zanabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Czyli wszyscy w niedziele w Witowie. JC masz możejeszcze jakieś naklejki skionline.pl ? Tak przy okazji osobiście bym zanabył. Będą naklejki i naszywki w moim plecaku czekały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 O a Bończa opisał coś jeszcze na sobote http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=67274&postcount=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Ja pracuję nad wiecie kim........ mam jeszcze dwa dni. Jakby co to będzieta musieli starego lokcia na waleta gdzieś przenocować. Bo przyjadę (jak przyjadę) na żywioł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Ja pracuję nad ekipą z B-B . Moja ślubna mi odmówiła,powiedziała,że zakończyła już ten sezon. Mają ze mną jechać jeszcze trzy osoby....ale o tym na razie ....sza. Jeśli nawet byłbym sam to będę tylko w niedzielę i postaram się być ok. 8:00 na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 (edytowane) Wyciąg rusza od 9 tej, także pośpij se trochę Chociaż ja też lubię być wcześniej:) Edytowane 25 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Wyciąg rusza od 9 tej, także pośpij se trochę Chociaż ja też lubię być wcześniej:) Wiem,że od dziewiątej. Ale ja lubię być nieco wcześniej. Spał będę w trumnie,życie jest takie ciekawe:D. Tak ogólnie to dzisiaj się już wynartowałem,więc wpadnę bardziej na spotkanie niż na nartowanie. Choć co tu planować.Pażiwiom,uwidjom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 a co powiecie na Białke lub Małe Ciche szczególnie ten drugi czy to dobry wybór na sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Raczej zły - trwają ferie - dużo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Ja pracuję nad wiecie kim........ mam jeszcze dwa dni. Jakby co to będzieta musieli starego lokcia na waleta gdzieś przenocować. Bo przyjadę (jak przyjadę) na żywioł. Pozdrawiam. Twoja "desperacja" dziala na mnie "pobudzajaco" choc to cienko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 a co powiecie na Białke lub Małe Ciche szczególnie ten drugi czy to dobry wybór na sobote? Rusin-Ski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Rusin-Ski ? niech będzie od 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi