johnny_narciarz Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Uwaga! Kilka informacji o zawodach. trasa jest bardzo łatwa i bardzo krótka! Czas przejazdu najlepszych to 15 sek.! Nie ma się wiec, co nastawiać na narty GS, bo będziecie skręcać co drugą bramkę. ... Jest szansa,żebym nie "przestrzelił"... Kusicie mnie niemiłosiernie,oby "wiatry" sprzyjały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 najgorsze to ze zawody w nd a ja wlasnie w nd musze juz do wroclafia jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 tylko uważajcie na brudnych i pijanych baców powożących sanie pijanymi końmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 najgorsze to ze zawody w nd a ja wlasnie w nd musze juz do wroclafia jechac Ech,a ja jeśli dam rady,to pewnie w niedzielę... Nie spiesz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Uwaga! Kilka informacji o zawodach. trasa jest bardzo łatwa i bardzo krótka! Czas przejazdu najlepszych to 15 sek.! Nie ma się wiec, co nastawiać na narty GS, bo będziecie skręcać co drugą bramkę. Jako, że slalom ustawia Jagna Marczułajtis bramki są typy snowboardowego Zachęcam do zabrania na zawody dzieci, bo trasa łatwa, a zabawa świetna! JC a zawody tylko w niedzielę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 ja mam zalatwiony penskjonat w witowie i jeszcze nie wiem czy bede piatek poznym wieczorem czy sobota wczesnym rankiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Fajny pomysł,ale niestety raczej nie dam rady. Trudno mi wygospodarować choć jeden dzień wolny.Gdyby to było blisko Bielska-Białej,to choć na jeden dzień bym się pojawił.Może następnym razem... johnny to do witowa masz daleko a na słowacje blisko .Z B-B mam tam niedaleko,tylko ta cenówka... :eek: : a cenowo też będzie atrakcyjniej i jeszcze może jakieś "gwiazdy" tefałenowskie zobaczysz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 johnny to do witowa masz daleko a na słowacje blisko a cenowo też będzie atrakcyjniej i jeszcze może jakieś "gwiazdy" tefałenowskie zobaczysz :D Dobrze gadasz! Muszę tylko ekipę przekonać,ale może to nie będzie trudne... Nawciskam im,że Feel się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Dobrze gadasz! Muszę tylko ekipę przekonać,ale może to nie będzie trudne... Nawciskam im,że Feel się pojawi. tu masz gwiazdy http://www.gala.pl/ tylko nie wiem czemu większość na snołbłondach jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Tu jeszcze, młody Olbrychski:D, lepiej klnie niż jeździ na narach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 a takie sie zapowiedziały "Od czterech lat tygodnik Gala celebruje zimowy odpoczynek w Zakopanem pod hasłem Zimowa Gala Gwiazd. Wraz z redakcją, do Zimowej Stolicy Polski przyjeżdżają celebrities, czytelnicy, dziennikarze oraz zaproszeni goście. W tym roku swoją obecność potwierdzili m. in. Joanna Koroniewska, Katarzyna Glinka, Katarzyna Skrzynecka, Iwona Pavlović, Elżbieta Jędrzejewska, Katarzyna Klich, Agnieszka Warchulska, Dominika Figurska, Edyta Jungowska, Maciej Rock, Maciej Dowbor, Piotr Zelt, Yaro, Karol Okrasa, Przemysław Sadowski, Mezo, Andrzej Andrzejewski, Michał Chorosiński, Marek Włodarczyk, Rafał Mroczek, Samuel Palmer". ale jaki kraj takie gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 (edytowane) W tym roku swoją obecność potwierdzili m. in. Joanna Koroniewska, Katarzyna Glinka, Katarzyna Skrzynecka, Iwona Pavlović, Elżbieta Jędrzejewska, Katarzyna Klich, Agnieszka Warchulska, Dominika Figurska, Edyta Jungowska, Maciej Rock, Maciej Dowbor, Piotr Zelt, Yaro, Karol Okrasa, Przemysław Sadowski, Mezo, Andrzej Andrzejewski, Michał Chorosiński, Marek Włodarczyk, Rafał Mroczek, Samuel Palmer". ale jaki kraj takie gwiazdy nie gadaj, nie jest źle, na szczęście tych...takich... chłopczyków na liście nie widzę Edytowane 21 Luty 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 tu masz gwiazdy tylko nie wiem czemu większość na snołbłondach jest;) Chyba taka moda? Widać,że nie "czują tego czegoś" ... Nasza słodka tajemnica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 Tu jeszcze, młody Olbrychski:D, lepiej klnie niż jeździ na narach:D [/img] Taki z niego narciarz,jak i aktor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Hej! Widzę, że się duuuże grono uczestników szykuje na spotkanie skionline.pl. Mam taką propozycję: w celu "rozjeżdżenia się:)" przed zawodami w Witowie, które są w niedzielę 1.03, proponuje dla chętnych sobotnim rankiem wyjazd na Kasprowy. Warunki są już rewelacyjne i jeśli pogoda dopisze może być fajna jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 no ekipa sroga.... a ja sie kontuzjowalem wczoraj- zaraz jade na dyżur na prześwietlenie wiec 3majcie za mnie kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Taki z niego narciarz,jak i aktor... Ale człek z niego bardzo sympatyczny. Miałem okazję chwilę pogawędzić z nim przed startem ponieważ startowałem zaraz za nim. Na pewno się wyp.....le. W owych siarczystych słowach przewidział to co się stało chwile później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Figo przynajmniej sie nie zgrywa ze grzeczny chlopczyk z niego, tylko jest soba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Hej! Widzę, że się duuuże grono uczestników szykuje na spotkanie skionline.pl. Mam taką propozycję: w celu "rozjeżdżenia się:)" przed zawodami w Witowie, które są w niedzielę 1.03, proponuje dla chętnych sobotnim rankiem wyjazd na Kasprowy. Warunki są już rewelacyjne i jeśli pogoda dopisze może być fajna jazda. To zabrzmiało jak próba zorganizowania konkurencyjnego spotkania na kasprowym:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Hmmm a będzie ktoś poza JC w sobote ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Ja mysiu i trzy niewiasty:Dw tym jeden parapet:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Ja mysiu i trzy niewiasty:Dw tym jeden parapet:mad: Fajnie A kobiałki samotne? To jakiegoś kulegę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Fajnie A kobiałki samotne? To jakiegoś kulegę wezmę A kulega taki pistolet ze 3 kobialki obskoczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 A kulega taki pistolet ze 3 kobialki obskoczy ;) 3 to bierze na godzine W końcu do czech ma za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 dwie z trzech wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi