lski@interia.pl Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Mam takie buty,pasują na moją nietypową noge idealnie,niestety po roku użytkowania właśnie pękła krawędż skorupy w połowie długości języka,czy miałem pecha,czy to częsta przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Na buty Fischer jest dwa lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Mam takie buty,pasują na moją nietypową noge idealnie,niestety po roku użytkowania właśnie pękła krawędż skorupy w połowie długości języka,czy miałem pecha,czy to częsta przypadłość? oł , szit:confused: mam takie same drugi sezon , ale na szczęście na razie nic w nich nie pękło , więc może faktycznie miałeś pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 O Sławek w nowych butkach I jak? Najważniejsze że do nartek pasują A tak poważnie to zbyt wcześnie żeby "mlaskać", trzeba dopiero uderzyć na prawdziwe górki i w "prawdziwe" warunki, bo w takich warunkach jakie widać na zdjęciu pod nartami to strach jeździć:eek:. No ale jakieś tam pierwsze wrażenia są i są to jak najbardziej pozytywne wrażenia. But budową wkładki jest niemal stworzony pod moją stopę, wszystko wszędzie idealnie przylega. Pięta ani drgnie w nim(w poprzednim potrafiłem unieść piętę myślę że nawet 2-3 cm do góry). Cierpnięcie stóp które mnie prześladowało w poprzednich butach w tych jak na razie się nie zdarzyło. O pełną ocenę mojego zadowolenia będę się mógł pokusić dopiero jak zapnę buty o 8:30 i z łzami w oczach zdejmę o 16:30, łzy z powodu że jest już 16:30 i wyciągi już zamknięto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi