quba0 Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Sprzedam narty Salomon Equipe GC Series z sezonu 2007. Narty o długości 162cm, promieniu 12,9m oraz o taliowaniu 117-67-99. Na nartach zamontowane jest wiązanie z płytą Salomon Z10 o skali wypięcia DIN 3-10. Zdjęcia: Na portalu www.skionline.pl zostały opisane jako: "Swobodne, szerokie skręty i dzika przyjemność z jazdy... Marzenie o ekstremalnych szusach i skrętach z prędkością światła? Ależ proszę bardzo. Łap chwilę, korzystając z umiejętności Equipe GC Series - niezwykle wrażliwych, acz wybaczających błędy nart. Stabilne, nawet przy dużych prędkościach" W World Ski Test 2007 narty te w grupie "Race mężczyźni" zdobyły ocenę bardzo dobrą (37,2 pkt.) zajmując piąte miejsce, pokonując m.in Head'a, Fischer'a, Blizzard'a, Dynastar'a. Narty sprzedawane przeze mnie są według mnie w stanie bardzo dobrym minus lub dobrym plus ) Są przygotowane do sezonu, krawędź jest ostra, ślizgi są nasmarowane. Salomony z wierzchu posiadają nieliczne rysy, które w żadnym stopniu nie przeszkadzają w używaniu nart. Ślizgi są czyste, bez głębszych rys lub dziur, jedynie drobne, nieliczne ryski powierzchniowe. Posiadam dużo zdjęć w wysokiej rozdzielczości, mogę podesłać mailem. Narty sprzedaje z prostego powodu - kupiłem je żeby spróbować jazdy krótkim skrętem i doszedłem do wniosku, że bardziej pasują mi narty o promieniu >18m i o większej długości. Mimo tego na tych Salomonach jeździ się bardzo przyjemnie - bez problemu można nimi pojechać trochę dłuższym skrętem, ale nie ma wtedy takiego kopa jak przy typowych gigantkach (np. w porównaniu do Fischerów RC4 Worldcup GS). Natomiast przy gorzej przygotowanych trasach narty te spisują o wiele lepiej niż dłuższe i twardsze narty (np. w.w Fischer). CENA: 459zł do małej negocjacji Kontakt: tel. 0-791-859-666 mail: jnowicki@jnowicki.pl gg: 4231463 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 20 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Aukcja od złotówki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=562253449 Byłbym wdzięczny gdybyście licytowali, chociażby małe kwoty, które jesteście w stanie za te narty dać (bo ofert nie odwołuję, więc bez pzesady) Zawsze jakiś ruch w aukcji będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Spokojnie za tą cenę takie narty sprzedasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 25 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Dzięki Na 99,9% sprzedane, czekam na przelew. Żałujcie, bo poszły drożej niż tutaj wystawione a przecież było "do negocjacji" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Dzieki za kolezenstwo - to sympatyczne. Ale z drugiej strony bardzo dobrze tez ze Ty zarobiles troche wiecej niz oczekiwales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi