Bończa Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) Sprzedam swoje tzw. komórkowe slalomki Rossi o długości 165 cm z wiązaniami Race 155. Są one w bardzo dobrej kondycji - dbam o swój sprzęt. Niedawno serwisowane. Krawędzie, twardość, ślizgi są bardzo OK. Cenę jeszcze muszę ustalić, bo decyzja zapadła nagle. Ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na PM. Informacje i zdjęcia tutaj Edytowane 15 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Sprzedam swoje tzw. komórkowe slalomki Rossi o długości 165 cm z wiązaniami Race 155. Są one w bardzo dobrej kondycji - dbam o swój sprzęt. Niedawno serwisowane. Krawędzie, twardość, ślizgi są bardzo OK. Cenę jeszcze muszę ustalić, bo decyzja zapadła nagle. Ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na PM. Informacje i zdjęcia tutaj ... nie zal Ci? to sa moje ulubione narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Rafek pochwal się co kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) ... nie zal Ci? to sa moje ulubione narty:D Rzeczywiście żal jak jasny ... dały mi tyle radości i są zajebiście mocne i twarde, może nikt nie kupi... Rafek pochwal się co kupujesz? Kupiłem R11 Mutixy 09 o długości 175, także przeznaczenie wiadomo jakie:D, mimo niepochlebnych w większości opinii, " że jak coś jest do wszystkiego..." Ale, że lubię chodzić "pod prąd", to sobie sam to sprawdzę. Edytowane 17 Luty 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 ... no i zamienil siekierke na kijek (mysle ze porownanie siekierka i kijek dobrze oddaja sytuacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 No nie:D Jest duża różnica - dzisiaj mijałem wszystkich slalomistów, jak Kubica furmanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Mam 8S z tego samego rocznika.Zastanawiam się,czy lepiej by mi się jeździło na twoich nartkach?Z moich jestem zadowolony,ale testowałem kiedyś 9S(ale nie WC) i miałem wrażenie,że tamte są bardzie "precyzyjne",jakby lepiej można je wyczuć.Czego mogę się spodziewać po wersji WC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Twój poziom umiejętności jest podobny do mojego, więc pewnie takie narty dały by Ci więcej z jazdy niż 8S. Ale tutaj zdania są podzielone - niektórzy riderzy twierdzą, że jest to narta typowo zawodnicza. Moje doświadczenia są inne - ona daje wielką pewność w jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Podzielam Twoje zdanie w tej kwestii.No to "wbiłeś mi klina"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Sprzedam swoje tzw. komórkowe slalomki Rossi o długości 165 cm z wiązaniami Race 155. Cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Rafał powiem Ci tak że mi na R11 mutix jeżdziło sie rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!! dobry wybór i ta długosc, też czekam na wrażenia z jazdy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 (edytowane) Cena? 700 zł nieaktualne Edytowane 11 Październik 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi