enti Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) Witam wszystkich na froum serdecznie. Wlasnie wrocilem ze szczyrku i stety moje stare narty (fischer vc 100) nie daly rady polskim realiom i mam zamiar zakupic nowe nartki z wiazaniami interesuje mnie model z tego roku po dobrej przecenie . jezde raczej dlugimi skretami ale jak pozwalaja warunki to lubie troszke je skrocic i przyspieszyc mam 193 cm wzrostu i 91 kg wagi umiejetnosci 6,5 dziekuje za pomoc Edytowane 15 Luty 2009 przez enti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 No np. w Zakopanem w sklepie Rossi mają ostatnią parę Radical R11 Mutix 175 cm w cenie 1750 zet. Coś, jakby dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Hmm.. na pewno długie A tak poważnie .. Jak lubisz dłuższy skręt to narty z grupy cross (bardziej uniwersalne) lub Race GS .. co do modeli to cięzko mi powiedzieć - jest tego do groma, faktem jest że przy swoich parametrach musisz patrzeć na najwyższe i prawie najwyższe modele z danej grupy. Natomiast jeżeli jeździsz promieniem srednim i długim to racze cross, tym bardziej patrząc na nasze krajowe realia i przygotowanie/zatłoczenie tras, gs`ka która docelowo jest na idealnie przygotowane maszynowo trasy nie jest najlepszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 witam a podalbys mi kilka modeli godnych zainteresowanie bo szczerze mowiac to nie mam zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 To lecimy: atomic gs11, sx11, rossignol r11 mutix (przy twojej wadze powinny być super, bardziej iniwersalny rossignol zenith z6, rossi x-fight1 lub 2, dynastar skicross, blizzard g-firce 3 lub g-force pro (b. udany model crossowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 a jaka dlugosc ? 174 ? 166 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 174:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 dzieki , moze ktos jeszcze sie wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 dokłądnie 174-178 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) oki to juz mniej wiecej wiem teraz pytanie czy wiecie gdzie mozna dobrze kupic narty tzn nie przeplacic i gdzie sa dobre teraz obnizki aha no i oczywiscie jakie wiazania bo widze ze sa rozne np axium 120 i axial 140 aha i po przejzeniu for o narciarstwie sklaniam sie w strone rossi mutix albo z6 Edytowane 15 Luty 2009 przez enti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 To lecimy: atomic gs11, sx11, ..... atomic to chyba nie po tym co widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Tych Rossi Mutix to już w Zakopcu nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 a co byscie polecili z sezonu 07/08 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 atomic to chyba nie po tym co widziałeś To była co prawda 10tka.. ponoć 11 jest trochę inaczej zrobiona ale masz rację, zresztą jutro wezmę kabel do pracy i zdjęcia wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 koledzy nie zbaczajmy z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Polecam Ci cos z grupy Contact Dynastara. Dynastar/Lange i Rossignol, to jedna grupa kapitałowa. Masz teraz wielkie przeceny w sklepach, wiec na pewno cos znajdziesz dla siebie. Moja propozycja to Contact 10 lub Contact 9, chyba, ze wolisz najnizszy model gigantki sklepowej - SPEED. Z jakiego miasta jestes, moze bede Ci mogl wskazac jakis zaufany, profesjonalny sklep najblizej Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enti Napisano 16 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 z miasta lodzi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 to wejdź sobie na www.rossignol.pl albo www.pmsport.pl i tam będzie mapka sklepów rossignola, maja dobre wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 To uderz do Gold Sportu, ale nie tego przy Manufakturze, tylko tego drugiego. Tam maja duzo ciekawych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi