globus Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Witam!!!Jako ze znudziły mi sie juz uzywane deski z allegro postanowiłem kupić nowe,w oko mi wpadły Elany SL Race i własnie tu mam zagwozdkę mam ok 185cm wzrostu i ok 110kg wagi narty są długosci 165 i zastanawiam sie czy nie bedą za krótkie ze wzgledu na wagę .Umiejetnosci w skali forum to mocna 6.Jezeli ktoś byłby w stanie rozwiać moje mozliwosci to bede wdzieczny .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Cześć , jeśli masz 110kg wagi to radzę model SLXa na pewno będzie twardszy i trwalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globus Napisano 14 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Cześć , jeśli masz 110kg wagi to radzę model SLXa na pewno będzie twardszy i trwalszy. Niestety narazie stac mnie tylko na SL i mam nadzieje ze wystarczy mi na 2 max 3 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Niestety narazie stac mnie tylko na SL i mam nadzieje ze wystarczy mi na 2 max 3 sezony a ile ten sl kosztuje bo może jdnak stać cię na slx'a jeśli się poszuka, 165 bedzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globus Napisano 14 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Około 1 kilo pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 a slx 300 więcej więc może warto się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globus Napisano 14 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 a slx 300 więcej więc może warto się zastanowić Niestety nie da rady już mi się z żona nie chce walczyć,i tak musiałem się dobrze napocic zeby tysiaka wydusic,pozatym sl/ki chyba nie bedą takie złe ,a co do wagi to powoli zrzucam zbędne kilogramy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi