JC Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Zamieściłem kilka (152 ) zdjęć z wyjazdu do Madonny di Campiglio. Możecie je zobaczyć tutaj - część wschodnia Passo Groste: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=544&g_numer_zdj=1 i tutaj - część zachodnia Pradalago i Cinque Laghi : http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=545&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Tam to chyba zawsze taka piekna pogoda jest Ale widzę że Ursus snow-park był otwarty, mnie się nie udało trafić na przygotowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Same miłe wspomnienia nasuwają się na myśl po obejrzeniu tych fotek. A jeszcze oczyma wyobraźni z Pradalago przemieściłem się na Monte Vigo i dalej w dół do Folgaridy. Bajka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Znam tylko 1 osobę na ty świecie której Val di Sole się żle kojarzy...:D:D Ja jezdzilam tam 4 lata i na razie nie zamierzam wrócić ale jak kiedyś tam wrocę to na pewno z sentymentem bo też mam cudowne wspomnienia stamtąd:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Tam to chyba zawsze taka piekna pogoda jest Też tak myślałem:) Kolega tydzień tydzień temu wrócił i miał tylko 1 dzień słońca:eek::eek: Może nie zasłużył na słoneczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 A może nie trafił do Val di Sole?:D:D JC, jak Ci się podobała trasa Spinale Direttissima? Mam do niej ogromny sentyment:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 (edytowane) Znam tylko 1 osobę na ty świecie której Val di Sole się żle kojarzy...:D:D Ja jezdzilam tam 4 lata i na razie nie zamierzam wrócić ale jak kiedyś tam wrocę to na pewno z sentymentem bo też mam cudowne wspomnienia stamtąd:o Ta osoba która źle wspomina Val di Sole jak pierwszy raz zjeżdżaliśmy w stronę Folgaridy darła się na całe gardło z uśmiechem od ucha do ucha: ...ja tu zostaję.Co miało znaczyć;przeprowadzam się tutaj. Owszem standard apartamentu odbiegał od austriackich norm. Ale sam fakt,że łóżko ma się prawie na trasie zjazdowej rekompensował te małe niedociągnięcia.Przynajmniej w moim przypadku. Edytowane 14 Luty 2009 przez MB literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 (edytowane) Ta osoba która źle wspomina Val di Sole jak pierwszy raz zjeżdżaliśmy w stronę Folgaridy darła się na całe gardło z uśmiechem od ucha do ucha: ...ja tu zostaję.Co miało znaczyć;przeprowadzam się tutaj. Chwilowe zauroczenie?? Też mam czasem coś takiego:rolleyes: Ale sam fakt,że łóżko ma się prawie na trasie zjazdowej rekompensował te małe niedociągnięcia.Przynajmniej w moim przypadku. A jak się rano mogę za daleko zestawi z łóżka to noga już faktycznie jest na trasie:eek: Edytowane 14 Luty 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojejo Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Witam, mógłby ktoś polecić jakieś sprawdzone noclegi?? Jedziemy w 8 osób około 5 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi