SB Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Więc tak... Sprawdziłem moimi tajnym kontaktami że nic nie stanęło na przeszkodzie Amberce w "marszu" ku nowej drodze życia... Właśnie w tym momencie przekracza progi kościoła... Cóż tu więcej powiedzieć.... Żyjcie długo i szczęśliwie... ps: liczymy na galerię fotograficzną z tego Wszego najważniejszego dnia w życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Więc tak... Sprawdziłem moimi tajnym kontaktami że nic nie stanęło na przeszkodzie Amberce w "marszu" ku nowej drodze życia... Właśnie w tym momencie przekracza progi kościoła... Cóż tu więcej powiedzieć.... Żyjcie długo i szczęśliwie... ps: liczymy na galerię fotograficzną z tego Wszego najważniejszego dnia w życiu:) tzn co z kościła czy z nocy poślubnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 tzn co z kościła czy z nocy poślubnej? tym razem bugajsonowi udało się napisać dowcip na wysokim poziomie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Naj Od krajana wszystkiego najlepszego abyś była szczęśliwa i kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Kasia Rekowska Oj wybawiłam się wybawiłam. I obrączka na palcu lśni najlepsze wesele w życiu. Polecam i uważam że śluby wcale nie są przereklamowane. Zdjęcia wkrótce dodam. Apartament przepiękny a noc poślubna... krótka Póki co jestem niemową i czekam na podróż poślubną Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 To odemnie też spóźnione ale szczere NAJLEPSZEGO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Również dołącze się do życzeń.Jednak szkoda,pewnie coraz rzadziej Amberka będzie na forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Również dołącze się do życzeń.Jednak szkoda,pewnie coraz rzadziej Amberka będzie na forum:rolleyes: ja tam nie wiem,ale może chłop pójdzie na Tv otworzy pivko...a żonka do kompa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 ja tam nie wiem,ale może chłop pójdzie na Tv otworzy pivko...a żonka do kompa:D Nie... chłop przyjdzie do Amberki siedzącej przy kompie i powie: wpuść mnie kochanie na chwilę... a Amberka mu ma to: Garki w kuchni masz pomyte?! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Nie... chłop przyjdzie do Amberki siedzącej przy kompie i powie: wpuść mnie kochanie na chwilę... a Amberka mu ma to: Garki w kuchni masz pomyte?! :eek: Tak Sławku to dopiero po długim stażu ,na razie będzie przykładną żonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Kasiu/Amberko - a toto na palcu to nie obrączka ino GPS i odstraszaćz dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Nie... chłop przyjdzie do Amberki siedzącej przy kompie i powie: wpuść mnie kochanie na chwilę... a Amberka mu ma to: Garki w kuchni masz pomyte?! :eek: dokładnie:D...a po 17 latach mycia garnków....wku...wi sie i kupi zmywarkę i nie będzie wcale gadał z żonką:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 dokładnie:D...a po 17 latach mycia garnków....wku...wi sie i kupi zmywarkę i nie będzie wcale gadał z żonką:eek: Jak masz zmywarkę to raczej wiesz że to nie do końca takie dobrodziejstwo:D: ... a że pełna i nie ma komu jej opróżnić ... z że widziałeś że pełna to ci się nawet nie chciało włączyć ... ja włączyła a ty mógł byś choć raz opróżnić ... kuur...a znowu nie ma do czego kawy zrobić w wszystko jest w zmywarce ... dlaczego od razu tej brudnej szklanki po piwie nie dasz do zmywarki ... przecież mówiłam ci że talerz zanim się wsadzi do zmywarki to go trzeba opłukać ...ect... Naprawdę taka zmywarka w domu to nieszczęście i zapalnik awantur:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Jak masz zmywarkę to raczej wiesz że to nie do końca takie dobrodziejstwo:D: ... a że pełna i nie ma komu jej opróżnić ... z że widziałeś że pełna to ci się nawet nie chciało włączyć ... ja włączyła a ty mógł byś choć raz opróżnić ... kuur...a znowu nie ma do czego kawy zrobić w wszystko jest w zmywarce ... dlaczego od razu tej brudnej szklanki po piwie nie dasz do zmywarki ... przecież mówiłam ci że talerz zanim się wsadzi do zmywarki to go trzeba opłukać ...ect... Naprawdę taka zmywarka w domu to nieszczęście i zapalnik awantur:D o rany skąd ja to znam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Sławek ja widzę że Ty już kobiecą naturę poznałeś wzdłuż i wszerz Jeśli chodzi o zmywarkę to posiadamy i to dobra rzecz jest Mąż do komputera się nie pcha ale jak mu powiedziałam że chłopaki ze skionline będą mnie odbijać spod ołtarza to wyczułam małą nutkę zazdrości, tzn chciał was lać :D:D i nie wiem czy będę nadal mogła sobie forumować w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Facet - Skarb, trzymaj go i nie puszczaj Bo drugiego takiego możesz już nie znaleźć Gratulacje Pani Żono! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2009 Każdy FACET to SKARB:D a małżonka to SKARBONKA:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję dodałam parę zdjęć: http://www.skionline.pl/forum/album.php?albumid=49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Piekne zdjecia , super lokal fajny klimat. tylko...jakoś ten Twój zamazany:Dczy on taki normalnie?! nie no rozumiem tylko glupio żartuję. a ta chryzantema na samochodzie to może nasza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 tylko...jakoś ten Twój zamazany:Dczy on taki normalnie?! Musi byc ma kontakty z SB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Piekne zdjecia , super lokal fajny klimat. tylko...jakoś ten Twój zamazany:Dczy on taki normalnie?! nie no rozumiem tylko glupio żartuję. a ta chryzantema na samochodzie to może nasza:) Widzisz taki z niego księciunio że musiałam zamazać prawie przez to rozwód brałam wczoraj co do sali i w ogole ślubu + wesela to rewelacja. Mogłabym się chajtać co rok tylko ok 4-5 juz mega zmęczenie odczuwałam a kilku upierdliwców się znalazło co koniecznie chcieli wtedy tańcować A chryzantemki więcej szkody niz pożytku narobiły, bo nie dość że 90% w drodze odpadło (klejone na superglue) to jeszcze okazało się że wyschnięty klej wchodzi w reakcję z lakierem i mamy samochodzik do lakierowania Ale ogólnie cała impreza na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Widzisz taki z niego księciunio że musiałam zamazać prawie przez to rozwód brałam wczoraj co do sali i w ogole ślubu + wesela to rewelacja. Mogłabym się chajtać co rok tylko ok 4-5 juz mega zmęczenie odczuwałam a kilku upierdliwców się znalazło co koniecznie chcieli wtedy tańcować A chryzantemki więcej szkody niz pożytku narobiły, bo nie dość że 90% w drodze odpadło (klejone na superglue) to jeszcze okazało się że wyschnięty klej wchodzi w reakcję z lakierem i mamy samochodzik do lakierowania Ale ogólnie cała impreza na plus Nie no rozwodu to nie bierz:) jak jest tajemniczy tez dobrze;) a chryzantemki nie na ta pogode, jak my braliśmy slub to papierowe róze powtykałam w gabkę w kształcie serca. nie odpadły:D. kiedyś znajomych mój woził w czasie ślubu naszym samochodem i po weselu był cały w przylepcach, myslałam że go szlag trafi ale dał do znajomego blacharza i jakoś to umyli, sladu nie było....no ale superglue i cjanopany hmmm....tego nie przerabialismy.szkoda samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2009 Piękne zdjęcia:) Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego naj naj najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi