Raceman Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Amberka życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodzę życia szczęścia zdrowia i czego Sobie wymarzysz:D ps.to dopiero jutro ale mam skleroze:D ps2. ale dlaczego byś sie miała mieć lepiej niż My:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Witaj, W tym tak szczególnym dniu życzę aby wyszeptane w biegu, pisane na śniegu, w głębi serca ukryte, na drzewie wyryte, Niech się spełnią wszystkie dalekie i bliskie, bo wszystkie życzenia są do spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 :eek:a ja jutro cos NAPISZE:d KOLEJNA PANNA ODCHODZI:(:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Kochani to ja Wam jutro podziękuję ps. do 16.00 jeszcze któryś z Was może wpaść do kościoła i krzycząc nieeeeee porwać mnie spod ołtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 dobra to ja biore auto jade po Pablo i tam jesteśmy:D naj naj naj od Bugiego:P ps. jak przyjedziemy to będziesz uciekająca panna mloda:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Amberko wszystkiego najlepszego, aby się Wam darzyło, byście się kochali i szanowali, wspierali. I dorobili się pokaźnego stadka malutkich narciarzy:D PS. Ja jutro mam 5 rocznicę ślubu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 no amberka jak stadko to taka ekipa jak z parszywej 12 12 małych narciarskich napaleńcow:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Wszystkiego najlepszego, żeby bozia dużo dzieci dała :D:D PS. Nieeee rób tego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Jak to mówią... czemu ma Ci być lepiej jak nam? A tak serio to Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia. Byś zawsze była szczęśliwa, a mąż był dla Ciebie dobry, puszczał Cię na narty z kolegami z forum , sprzątał, gotował, prał, prasował i spełniał Twoje zachcianki PS. Amberka ...który to kościół??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze do szszęścia!!! Gromadki dzieci w odpowiednim czasie, żeby mężulek kochał Cię nieustająco do nieprzytomności i żeby spełniły sie Wasze marzenia! Buziaki!!! Czkamy na fotorelację - nie jezdzij na nartach w sukni ślubnej bo białe stroje są kiepsko widoczne na śniegu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 dobra to ja biore auto jade po Pablo i tam jesteśmy:D PS. Amberka ...który to kościół??!! Widze że przed kościolłem powoli ustawia sie kolejka tych, którzy beda krzyczeć "nieeeeee " :) Jesli jednak powiesz "takkkkk" to i ja życzę wszystkiego dobrego!! Wszystkiego to co najlepsze i wszystkiego czego sobie zapragniecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 dobra to ja biore auto jade po Pablo i tam jesteśmy:D P no co nie slyszycie-jeszcze ze dwa miejsca sa w aucieee, bugajson juz mam walizeczke spakowana... Amberka dawaj adres koscioła no i adres miejsca gdzie nie beda cie szukali,a raczej On nie bedzie szukaccccc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 no co nie slyszycie-jeszcze ze dwa miejsca sa w aucieee, bugajson juz mam walizeczke spakowana... Weźcie i mnie!!! Co trzy głosy to nie dwa... :eek::eek::eek: Amberko,wszystkiego najlepszego!Oby wszystko szło po waszej myśli,nie brakowało ludzkiego ciepła,ksaki,nartowania no i wszystkiego o czym jeszcze marzysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 a ja już myślałem że Amberka gdzieś szusuje w skicyrkusie a tu zupełnie inny rodzaj zabawy się szykuje. Nie przypuszczam by dało się odwołać więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Wszystkiego najlepszego ! ! ! Życzę Wam obojgu dużo miłości, zdrowia, szczęścia i wielu godzin spędzonych razem na stoku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 życzę dużego domku i...w każdym kątku po dzieciątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Kochani to ja Wam jutro podziękuję ps. do 16.00 jeszcze któryś z Was może wpaść do kościoła i krzycząc nieeeeee porwać mnie spod ołtarza Wszystkiego Najlepszego !!!! A w temacie Twojego cytatu - moze bez tekiej ekstremy jak proponujesz, ale jakis wieczor panienski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 ...w każdym kątku po dzieciątku ! A na pościeli troje... ino co byście nie pedzieli ze je ftore młoje. Dużo,dużo szczęścia i miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 hihi się obśmiałam. Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję a kościół w Toruniu przy ulicy Szubińskiej Warunek jest jeden. Uciekamy gdzieś w góry pośmigać na nartach bo przy takim scenariuszu z mojej podróży poślubnej nici A co do gromadki narciarzy to zamierzam jak mała fasola będzie w brzuszku dużo zawodów oglądać to jak mały przyjdzie na świat teorię będzie miał w małym paluszku A jak Was tam tyle się uzbierało to jakiś autokar wynajmijcie bo w tylu w jednym aucie to niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Ja jednak postanowiłem nie "wychylać się przed szereg" bo to jutra to się jeszcze może wszystko zdarzyć np: Amberka może zastać narzeczonego w niedwuznacznej sytuacji z druhną:eek: :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 A co do gromadki narciarzy to zamierzam jak mała fasola będzie w brzuszku dużo zawodów oglądać to jak mały przyjdzie na świat teorię będzie miał w małym paluszku Tez jest to jakis pomysl. Moja KM gdy byla w 5 miesiacu z Hermanem (wtedy tak go nazywalismy, niestety inne imie w koncu dostal) to z nim po stokach Whistler na nartach szalala. Chyba cos mu z tego zostalo, bo mimo ze 2 lat jeszcze nie ma to zamiast w zlobku byc woli z tata lub mama na ski jezdzic. Wszystkiego naj i powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Ja jednak postanowiłem nie "wychylać się przed szereg" bo to jutra to się jeszcze może wszystko zdarzyć np: Amberka może zastać narzeczonego w niedwuznacznej sytuacji z druhną:eek: :D:D Jest jeszcze taka mozliwosc ze to narzeczony w niedwuznacznej sytuacji Amberke z druhna zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Jest jeszcze taka mozliwosc ze to narzeczony w niedwuznacznej sytuacji Amberke z druhna zastanie ej ale z druhną? prędzej ze szwagrem - świadkiem, bo śfagier niczego sobie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 No to w takim razie wszystkiego naj naj i gromadki zdrowych dzieci :D:D!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 ja również życzę Ci wszystkiego naj....naj.......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi